0 oy
138 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde (4 puan) tarafından
Oğlum 26 aylıkken bezi bıraktık. Aslında bırakma nedenim kendisinden 16 büyük ablası vardı sürekli lazimliga otururken ve ya söylerken görüyordu aşina old için ve arada kendi oturup yaptığı için öncesinde anlattım bir kaç gün önceden başladım sonra çıkardım bezini ilk günler heryere kaka yaptı sis i tutması daha iyidi ama onu da kaciriyordu. Tabi bu durum zamanla azaldı ve 10 15 gündür herseyi söylüyor tutuyor baya bir ilerleme kaydettik. Ama 4 5 günde bir nadir oluyor bazen kaka yi kaçırıyor ama tamamını değil ve ya oyun daldığı zaman çiş i kaçırıyor çok nadir oluyor ama oluyor sizce normal mi bu durum tamamen ne zaman biter. Kızım da 28 29 aylık kendi isteğiyle tamamen hiç kaçırmadan bırakmıştı o yüzden bilmiyorum. Ama küçük normal diyorum yine de size sormak istedim. Bu arada gece gündüz tamamen bıraktık hiç takmadım geceleri hiç kaçırmadı hep kuru kalktı hatta sabah beni uyandırıp çişini bile söylüyor geceleri öyle güzel tutuyor. 

1 cevap

0 oy
(9,153 puan) tarafından
Gündüz oyuna dalınca oluyor kaçak. İlk çocukta olurdu benim ıslandığı zaman koşardı tuvalete. Bir süre devam etti. Ama çok uzun değil. 

Bizimde şimdi 30 aylık başlamak gerek  ama çocuk büyütmek için en çok neyden korkuyorsun derse biri tuvalet eğitimi derim. Kakasını yapınca söylüyor. Arada kuru kalkıyor ama hep değil. Yaz gelmesini mi beklesem yoksa başlasam mı karar veremiyorum.. Bazı doktorlar 30 ayda bekleyin diyor bazısı çocuk talep etsin diyor. 

Lazımlıga otur diyince sorun çıkarmıyor gerçi bir kaç kere denedik. 
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 289 göst.
24 Mart 2024 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Ccevik (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 537 göst.
...