0 oy
135 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde (9,106 puan) tarafından
2 buçuk yaş kontrolü için gittik bugün. Mart 11 e kontrol günü verdiler. Orda hesap yapamadım da 4 ay ara çok kısa değil mi? 2 yaş sonrası 6 ayda bir kontrol diye biliyorum. Sizleri nasıl çağırdılar. 
Bebek Ayı 30

5 Cevaplar

0 oy
(1,909 puan) tarafından
2 yaş asisini oldu sonra 4 yainda asi olacak dedi 2 yasina kadar baktirdim suan 3 ,5 yasinda 
(9,106 puan) tarafından
Aşı için değil genel izlem. Sizin sağlık ocağınız hiç çağırmıyor mu? Bizim izlem için de unutsak bile arar. Ki aşı olmadığı için unutmuşum aradılar
-Reklam-
0 oy
(136 puan) tarafından
2.5 yaş komtrolune gittik. Boy kilo bakıldı. Ortalamanın üstünde denildi. Bi daha çağrılmadık. Size boy ve kilo için bişey denilmedi mi? Belki boy ya da kg talibi olabilir. Bir sonraki aşı 4 yaşında çünkü. 
(9,106 puan) tarafından
Yok denildi kilo boy zaten onun için gidiliyor birde kalp ciğer falan dinliyor yumurtalık bakıyor aile hekimi. Rutin kontrol 6 ayda bir oluyor onu biliyorum da bize neden 4 ay verildi değişiklik mi var artık diye merak ettim.
(136 puan) tarafından
Kalp ciğer filan bizde bakılmadı bilmiyorum. Belki de prosedürde var ve sizin gittiğiniz sağlık ocağı buna uyuyor.
0 oy
(1,831 puan) tarafından
2.5 yaş kontrolunu ilk kez duyuyorum bende 
(9,106 puan) tarafından
2 yaşından sonra 6 ayda bir izlem için gidiliyor. Boy kilo baş çevresi ölçülüyor. Aile hekimi ayrıca muayene ediyor da 4 ay yakın geldi belki yanlış oldu.
(1,831 puan) tarafından
2 çocuk anası teşekkür ediyorum köye taşındik hiç bilmiyordum iyi oldu oğluşun nasıl emmeyi bıraktınız birde tuvalet eğitimi başladınizmi ?biz emme devam gündüz tuvalet 3 gün oldu başladık çiş çözdük kaka yapmıyor nasıl yol izlemeliyim?
(9,106 puan) tarafından
Teşekkür ederim. hayırlı olsun. Emme bitti uykular düzene girdi. Tuvalet hala başlamadım. Çünkü en azından 1 hafta evde olmam gerek sürekli ve benim koşturmam hiç bitmiyor. Bu koşturma en çok tuvalet eğitimi konusunda çaresiz bıraktı beni. Evde durmam gerek ama hep birşey çıkıyor.. Okul tatil oldu diye sevindim 10 gün evdeyiz diye annemin hastane işleri çıktı.
(1,831 puan) tarafından
İki çocuk anası bende geç kaldım inanın 3 günde çözüyor kuzular benimki zaten belirtisi vardı ben cesaret edemiyordum direk bezi çıkarttım ben gündüz 1 2 kaçırdı şükür öğrendi şimdilik heves ediyor hatta aramızda fiskirtcam diyor kendisi gidiyor kakayida.bugun altına yaptı böyle böyle öğrenecek inşallah sizin nekadarlikti bebeğiniz?biz emme gündüz devam çünkü ise başladığım için gecikti gerçi yanımda.oglum tek avamtajim o benim 30 aylık olduk zaten tek tük emiyor gündüz en azından kış dönemi geçsin korur hastalıktan 1.damlada olsa korur diyorum soğuk ve deniz kenarındayiz çünkü...bu arada anneciginize çok geçmiş olsun inşallah tuvalet eğitimi icin hazır olduğunuZda başlarsınız
(9,106 puan) tarafından
Teşekkür ederim benim de 30 aylık. Bakalım bende başlarım inşallah.
0 oy
(60 puan) tarafından
Eylulde 2 yasinda aşı oldu benimde kızım şuan 26 aylık ocak ayında kontrole çağırdılar genel muayane yani 4 ay sonraya
0 oy
(641 puan) tarafından
Bir yaşına girdigi zaman 18. Ayında çağırdı aşı için yaptırdık. Şimdi yine 6 ay sonra gel dedi aşı için 24. Ay aşısı yani. Bir yaşından sonra 6 ayda bir çağırıyoruz dedi ebemiz. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 210 göst.
0 oy
2 cevap 237 göst.
0 oy
6 cevap 356 göst.
0 oy
1 cevap 144 göst.
29 Kasım 2021 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Ravza Nur'um (73 puan) tarafından soruldu
...