0 oy
345 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (161 puan) tarafından
Günaydın kızlar. Kızım 1 hafta sonra yaşına girecek. Geceleri çok sık uyanıyor. Artık gece beslenmesini kesmek istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum. Anne sütü alıyor ve emmek için uyanıyor bazen emmiyor bile göğsümde uyuyakaliyor. Alışkanlık haline getirdi. 

Gece emmesini kesenler yardımcı olabilir misiniz ?
Bebek Ayı 11 Ay 3 Haftalık

5 Cevaplar

0 oy
(209 puan) tarafından
Bende bekleyeyim burda, bizde sarılma, sallama,  kucakta gezdirme, su verme bunların hiçbirini kabul etmiyor ve bağırıyor olabildigince , bu gece 10 defa emzirdim ben artık kaldıramıyorum uykusuzluğu 
(161 puan) tarafından
Aynı şekilde bizde de sallama,kucakta gezme hic bir ise yaramıyor.
(403 puan) tarafından
Pes etmeyin kızlar ne kadar büyürse o kadar zor olur bırakması. Ben başaramadım mecbur komple 19 aylikken emzirmesi kestim. Benimki de gece 2 3 4 kere bazen uyanıp memeyi ağzına aldığı gibi uyurdu emmeden. Onun da benim de uykum bölünürdü
(161 puan) tarafından
Bende bir kaç yöntem deneyeceğim inşallah başarılı olurum
-Reklam-
0 oy
(18 puan) tarafından
18 aylık felandı gece emmeyi bıraktırdığımızda. Yanımızda yatıyordu. Yatağına geçirdik önce, eşim uyuttu yanına yatarak. Annenin biraz işi var sonra gelicek süt yokmuş şuan sütü olunca vercek vs gibi konuşmalar yaptı. Su teklif ettik. ilk zamanlar zor oldu ama ısrarcı olduk. Beni görmeyince uykuya geçerken yavaş yavaş unuttu. Öğlen uykusuna geçerkende meme vermedim annecim süt azalmış sen uyu uyanınca süt olcak vs dedim. İlk 1 hafta felan zorladı açıkcası ama sonra alıştı. 
(161 puan) tarafından
18 ay cok geç bizim icin artık dayanacak gücüm yok diş dönemini de atlattık simdilik bir kac hafta içinde halletmek istiyorum inşallah.
Teşekkür ederim
0 oy
(28 puan) tarafından
Ben ilk zaman iyice doyuruyordum her yatmadan önce yatmaya gidince karın Tok olunca pek fazla emmiyor 10 dakika sonra 5 dakika ilk bir hafta öyle gittim sonra akşam biraktircam yeter dedim uyuttum gece kalktı süt yok bitti dedim ağladı ağladı içim gidiyordu ama hiç taviz vermedim kafamıda kaldırmadım sonra alıp kucağimda sakinleştirip yatırdım tekrar ertesi günü yine aynısı oldu 4 beş gün devam etti kararlı olduğumu görünce ümidi kesti ama ağlıyor kucağimda gezdirim başka bişey yapım şöyle yapım demeyin ne yaparsanız öyle alışır nasıl alışsın istiyorsanız öyle devam edin ama 1 buçuk yaşında bıraktırdım ben 1 daha çok küçük doktora danışıp kemek istiyorum doğrumu olur diye sordum 1 buçuk ideal problem yok demişti 
(161 puan) tarafından
Doktorlar 1 yaşından sonra uyku verimi ve diş sağlığı için önermiyorlar aslında bende cok yıprandım doğduğundan beridir nerdeyse gece uykumuz sorunlu.
Zaten ben suan süt yok desem anlayacak dönemde değil
0 oy
(364 puan) tarafından
Instagram'da uyku eğitmenleri var onlardan yardım alabilirsiniz. ama bunun en kolay yolu komple memeden kesmek
(161 puan) tarafından
Komple kesmek istemiyorum henüz ama gece yatmadan kendi yaptığım bebe biskuvisiyle muz ceviz falan mama yapıp veriyorum yine de gece kalkıyor.
(403 puan) tarafından
Alışkanlıktan kalkıyorlar hele ki ağzına aldığı gibi uyuyorsa. Zor olacak ama istikrarlı ol gece emzirmeyi kes
(161 puan) tarafından
Evet tamamen alışkanlıktan. Kararlı olmaya çalışacağım inşallah.
0 oy
(139 puan) tarafından
Naptın bacım merak ettim 
(161 puan) tarafından
Kesemedim  maalesef gece emmesini. Ne denediysem daha çok düşkün oldu artık daha çok uyanıyor gece ve bazen babası kucağına alıp uyutuyordu artık ona gitmek bile istemiyor beni görmek istiyor benim kucağımda uyumak istiyor.
(139 puan) tarafından
Aynı durumdayız

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 370 göst.
13 Aralık 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Şeyda42 (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 462 göst.
9 Ağustos 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Kızcemm (565 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 238 göst.
3 Kasım 2020 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Kübrasvn (117 puan) tarafından soruldu
...