0 oy
150 göst.
Profil image 6-12 ay arası bebekler kategorisinde (674 puan) tarafından
Başlıkkkkkkkkkkk 

1 cevap

0 oy
(1,465 puan) tarafından
Salyası artıyor sürekli elleri ağzında oluyor. Hırçın bir şekilde sürekli bir şeyleri ısırmak istiyorlar. Dişin patlayacağı günlerde sürekli ağlama huysuzluk geceleri sürekli uyanma oluyor. Kimi bebekte ateş oluyor. Benim kızım her diş patlattığı günlerde ateşlenmişti. Tabi bu söylediklerim her bebek için geçerli değil. Kimi bebekte hiç ağlama huysuzluk ateş olmayabilir. 
Profil image (674 puan) tarafından
Anladım canım teşekkürler cevap için ♥️ Benim kızım 6 aylık salyası çok arttı ve ellerini yumruk yapyo ağzına götürüyor sinirli sinirli mırıldanıyor :) ya dedim acaba dişten mi ilk bebek tam olarak tecrübeli değilim diş etlerine jel zeytinyağı karanfil falan sürenleri okudum öyle birşey yapmam gerekir mi ?
(77 puan) tarafından
Bence doktora danışmadan bir şey yapmayın.
Profil image (674 puan) tarafından
Haklısınız teşekkürler ♥️
(1,465 puan) tarafından
Yapabilirsiniz zaten bunlar doktorların önerisi. Hatta dün bir doktordan dinledim. Zeytinyağı karanfil karışımına taze soğanın beyaz kısmını havanda dövün suyunu ekleyin diyordu. Birde biz tedagil kullanıyoruz biraz rahatlatıyor. Birde geçenlerde bir arkadaşım nurse harveysin diş jelini önerdi onada doktor söylemiş henüz kullanmadım alıp birde onu deneyeceğim o yüzden jel için öneride bulunamayacağım. Sizde o jeli araştırabilirsiniz.Doktora gidince doktorada sorun önerisini tabiki
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 224 göst.
0 oy
4 cevap 162 göst.
28 Mart 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Fatımanur51 (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 379 göst.
0 oy
0 cevap 77 göst.
...