0 oy
132 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (8 puan) tarafından
Oğlum 6 günlük dünden beri göbek bağında kpku ve akıntı var. Bugün hemen bir doktora gittik. Doktor koter uyguladı akşamına da göbek bağı düştü. Şimdi hala o akıntı ve koku devam ediyor. Endişeliyim sıkıntıdayım ne olacak hadi problem olursa diye. acile götürsek mi? Eşim braz rahatla götürürüz gerekirse diyor ama ben lohusalıktan galiba stres sıkıntı içindeyim. Sizin başınıza geldi mi böyle bişey ne yapmak gerekir. Pamuklu bezle üstünü kapattım lekelendikçe değişim yapıp takip ediyorum. Başına gelen anneler ne yaptınız? 
Bebek Ayı 6 günlük

5 Cevaplar

0 oy
(36 puan) tarafından
Bize doktor akıntı ve koku olunca beklemeyin gelin demişti. Geçmiş olsun inşallah geçer hemen
-Reklam-
0 oy
Profil image (174 puan) tarafından
Üstünü kapatmayın kesinlikle açık kalcak bez bile kapatmayacak bezi katlayip oraya gelmesine engel olun kuruması lazım eczane de fıs fıs losyon var bunun için sıkıyorsun mikrop enfeksiyon kapmiyor ama koku olması tehlikeli mutlaka götürün tekrar enfeksiyon kapmış sanırım çok geçmiş olsun ilk hafta kontrole gittiğimizde doktor direk kokuyor mu diye kontrol etmişti 5 ayına 8 gün var şuan bebeğimin 4 cum :))
0 oy
(63 puan) tarafından
Bende de aynısı oldu sprey li bir losyonu vardı iki gün boyunca onu sıktım yerini temizledim bezi bağlarken göbeğin altından bağladım hava alsın diye gerekirse sargı bezinin üstüne biraz dediğim losyonu sık göbeğini kapat geçecektir inşallah 
(63 puan) tarafından
Adı biseptine cnm geçmiş olsun
0 oy
(146 puan) tarafından
Oğlum un göbek bağı 1 hafta içinde düştü  ama bir türlü kurumadı iltihap akmaya devam etti. Ama koku yoktu..doktor yaktı. Sırasında sknti yaşamadık .

Olabildiğince  kuru tutmanız gerekiyr 
0 oy
(6 puan) tarafından
Bezle göbek baginin ustunu örtmek ten oluyor. Benim oğlumda da oldu hem koku hem akıntı sprey sıktım ince bir gazlı bez koydum günde üç kez yaptim. Bi de doktorumuz hemen d vitaminine başlattı bizi toparlaması daha kolay oldu. Kuruması zamanla oluyor endişe etmeyin.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 1,027 göst.
13 Nisan 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Fundisss (250 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 147 göst.
17 Haziran 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde MelekNesiye (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 159 göst.
22 Nisan 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde nnrn.10 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 116 göst.
2 Şubat 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Eukdg (17 puan) tarafından soruldu
...