0 oy
212 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (148 puan) tarafından
Lohusalıkta 7. Günüm rüyamda kabus  hep mezar kaka vs görüyorum. Bu gece kefeni mezardaudım dirildim çıktım topraktan hep dua okuyorum sübyan muskamda var napabilirim çok korkuyorum bu doğal mı

6 Cevaplar

+1 oy
(9,168 puan) tarafından
Bu rüyaları görmemek için anlatılan duyduğunuz kötü herşeyi yok saymanız gerek. İlk çocukta başıma geldi çünkü . Tek nedeni sözde yanımda olmak için gelen kişilerin yanına şunu koy şu gelir bu gelir. Lohusa kadın yalnız değildir gibi söylemleri oldu. 

2. Cocuk 10 yıl sonra oldu artık yaşım da büyük olduğu için daha bilinçliydim. 40 da yapılması gerek denilen hiçbirsey de yapmadım gece dışarı da cıktık gezdik tozduk. Yeri geldi zorunlu çıktık  eşim gececi oldu 2. Hafta evde tek de kaldım hiç korku rüya yaşamadım. 

Birde uykusuz yorgun olma durumu var bu da kabusa neden olur. Korkmayın. Korkacak hicbirsey yok. 
-Reklam-
0 oy
(270 puan) tarafından
Başucuna kuan koy isik kapali yatma bismillah de her odalara girp cikarkn yanliz kalma
0 oy
(271 puan) tarafından
Canim uykusuz oluyoruz , yorgun oluyoruz cok normal bunları birçoğumuz yaşıyoruz malesef.  Bilmen gereken şu ki bu beyninin oyunu ve gerçek değil bende birkac defa evin içinde gölge görmüştüm ama hep gerçek olmadığını  biliyordum . Eğer böyle düşünüp hala korkuyorsan bir psikoloğa gidebilirsin nen olsam giderdim .
0 oy
(430 puan) tarafından
Bunun sebebi 40 gün lohusanin mezarı açıktır falan filan gibi sözlerle zaten ruhsal olarak yoğun ve yorgun olan, hormonları karışmış annenin kafasını bulandıran büyükler. Yani muskayla falan olacak bir şey değil, psikolojik. Zamanla geçiyor, geçmezse ruhsal destek şart. En güzeli bu söylemleri yapan kimseyle görüşmemek, en azından 40 gün eve en yakınlar dışında kimseyi almamak. Havalar soğudu ama kendinize dikkat ederek hava alırsanız da iyi gelir. Eve kapanınca hepten bitiyor psikoloji. 
0 oy
Profil image (312 puan) tarafından
En yakın(anneler dahil) söylemleri nedeniyle beynimizin bize oynadığı oyun onun sadece bir rüya olduğunu unutmayın şimdiye kadar kaç rüyanız gerçek oldu öyle düşünün yorgunluk uykusuzluk da etkiler 
0 oy
(492 puan) tarafından
Demir ilacı al mutlaka çünkü doğumda ister istemez kan kaybediyoruz kan kaybı yorgunluk ve stres bu tarz rüyalar görmeye sebep olabilir. Ve ayrıca iyi beslen proteinden zengin olsun. Seni sadece motive eden kişilerle konuş hikayeler vs dinleme.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 194 göst.
4 Aralık 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Sena55 (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 396 göst.
29 Temmuz 2020 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Azize (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 246 göst.
8 Eylül 2022 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Dilek kara (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 87 göst.
12 Temmuz 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Can06can (90 puan) tarafından soruldu
...