0 oy
229 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (6 puan) tarafından
Yarın iki aylık olucak bebeğim. Dün geceden beri emmek istemiyor. Mecbur mama verdim. Memeyi ağzına götürünce çığlık çığlığa ağlıyor. Meme reddi midir bu? Sakinleştirmeye çalışarak 5 dk anca emzirebildim. Geçici bir durum mudur? Lütfen bu durumu yaşayan anneler cevap verebilir mi? Emmesi için ne yapmalıyım?

6 Cevaplar

0 oy
(2,352 puan) tarafından
Gazı vardır ya da kakası yoldadır rahatsız ediyordur emme pozisyonunda. Sütünüzü sağıp verseydiniz. Keyfi yerinde olduğunda gaz masajı yapıp sonra emzirmeyi deneyin. 
-Reklam-
0 oy
(7 puan) tarafından
Bazı dönemlerde atakları oluyor bu çok normal bizde yaşadık geçici bir süreç bizde yaşadık 
0 oy
(7 puan) tarafından
Bebeginiz erkekse tisini yapisina kontrol edin bi arkadasimin bebegi cok agliyordu emmek istemiyordu mamayida istemiyordu cok agliyordu asiri derecede sonra doktora giturmusler pipisine bakmislar idrar deligi tikanmis zorlaniyormus hemen sunnet yaptilar suan iyi hic aglamior emiyor
0 oy
(553 puan) tarafından
Bnm de o zamanlarda öyle olmuştu geçici bir süre sonra düzeliyo 
0 oy
(294 puan) tarafından
Göğsünü yıka canım istersen Bi ağzına bak pamukcuk varsa oda emzirmeye engel olabilir. Atak dönemi falan değil aslında ama reflusu de ola ilim gazı da olabilir yavrum.benim. uykuya meyilli olduğunda emzirmeye çalışın yada ayakta sallaya.saalaya . Pozisyon değiştirin birde öyle deneyin.doktora götürün belki ağrısı falan vardır.
0 oy
(88 puan) tarafından
Gazi vardır 
...