0 oy
111 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (7 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhabalar

Deneyimli annelere bir sorum olacak. Bugün 2. Ayımız doluyor. Dr sünnet, kalça uktrasonu ve aşısı yapılacak demişti.

Önce sünnetini ve ultrasonunu (aynı hastanede) yaptırıp sünneti iyileşince aşısını mı yaptırmalıyım (sağlık ocağı yapacak demişti) 

2. Ay aşısında huysuzluk vs olabileceğini duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama deneyimli anneler deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim.
Bebek Ayı 2
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

+1 oy
(11 puan) tarafından
Her bebek aynı olmaz tabi canım ama benim kizim 2.ay asisini olduktan sonra fazla huysuzlanmadi ilk gun sadece biraz mizmizlandi cook hafif atesi yukselir gibi oldu ertesi gune hic birseyi kalmamisti. Kalca utrasonu 5 dkda yapiliyor zaten zor bi islem degil. Bana fikrimi sorcak olursan ilk asini yaptir. Huysuz olsada en fazla 2 3 gun surer. Sunnet olduktan sonra iyilesmesi falan biraz uzun surebilir. Benim erkek cocugum yok kizim var ama fikir olarak soylemek istedim aşiyi once yaptirabilirsin diye.
-Reklam-
0 oy
(425 puan) tarafından
Kalça ultrasonunu yaptırın eğer bir sıkıntı olmazsa hemen ertesi gün 2. Ay aşısı çocuk tamamen rahatlayınca bir iki hafta sonra sünnet bence. Hem kalça cikigi vs varsa sünneti yaptırmadan öğrenmek iyi olur 
0 oy
tarafından
İlk 2. Ay aşısını yaptır bence 1 hafta sonra da sünnet yaptırabilirsin. Sünneti her zaman yapabilirsin ama aşının vakti geçtiğinde yapmazlar. Benim kızda şükür bu zamana kadar aşılar bir etki yapmadı. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 122 göst.
0 oy
5 cevap 192 göst.
0 oy
5 cevap 221 göst.
27 Aralık 2019 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Semra25 (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 380 göst.
...