0 oy
138 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (163 puan) tarafından
Biz 4 aylik olduk ama cok çabuk sklıyor herseyden mutfagi toparken felen oyun halisina koyuyorum 5 6 dk anca duruo sonra basıo cığlıgi .bide cigirmayi ögrendi sürekli kucaga.almazsan cigirio ayni durum da olan kız annleri var.mi. ne zaman degisir bunlar donuyorux ama emekleme yok daha 

2 Cevaplar

0 oy
(2,180 puan) tarafından
Hepsi oyle. Etrafi kesfetmek istiyor. Kendi kalkamadigi icin sni cagiriyo. E almayinca basiyo cigligi :)
(163 puan) tarafından
Yaa dün yemek yiyoruz anakucagina koydum resmen kucagina al diye cigirio aldim sustu masayi inceliyor etrafini inceliyor :)  sürekli  kucak da cok yipratici o zaman bu benim cadı yurumeye başladimi yandik heryeri talan edicek belli :))
(2,180 puan) tarafından
Evet malesef oyle benim iki oglumda oyleydi. Hatta ikinci 7 aylik mama sandalyesinde durmaz. Alin beni der yere koyarm koyma masaya bakicam diyo. Inanirmisin dun duvardaki saate bakicam diye debelendi kucagimda :D normal yani. Yuruyene kdr boyle yurudukten sonra da pesinde olacaksn :)
(163 puan) tarafından
Ah ah yürüsunde kucak da tasimakdansa  arkasinda dolanirim :)) boyle cok zor hic bi is yapamiom
(2,180 puan) tarafından
Uyuyunca ya da gece yapiyorum bende :) benim bi sansim buyuk oglum evde olunca bazen o oyalarken yapiyorum. Ama ilkinde snin gibiydim :)
(163 puan) tarafından
Kiz bu benim ikinci dada :)  ilkim oglan 8 yasinda az cok evdeyken ilgilenio ama o da kndi havasina geciveriyor pek de ilgilenme sayilmaz.yani :)) babasi olunca anca iste biraz.rahatliyorum
-Reklam-
0 oy
(532 puan) tarafından
Hepsi aynı ne ana kucağında durdu ne mama sandalyesinde duruyor. Eşimle hala sırayla yemek yiyoruz çünkü yedirmiyor
...