0 oy
132 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (797 puan) tarafından
Merhaba hanımlar kızım20 aylık idraki güçlü bir bebek yavaş yavaş tuvalet eğitimi vermek istiyorum oyun yaparak klozet olarak fisher price akilli klozet mi yoksa pilsan kedicik klozetmi almalıyım hangisini daha çok sever sevmekten ziyade hangisi rahat ve kullanıslı olur yardımcı olurmusunuz?
Bebek Ayı 20 aylık

5 Cevaplar

0 oy
(797 puan) tarafından
Kimse tuvalet eğitimi vermedimi
-Reklam-
0 oy
(576 puan) tarafından
Ben pilsan kedicikli tuvaleti aldım ara ara kızıma yaptırmaya çalışıyorum ama daha pek hazır değil gibi. Sifon sesi çıkarıyor ama kızım seslere karşı biraz hassas olduğu için korkuyor o sesten o yüzden pillerini çıkardım. Genel olarak güzel tavsiye edebilirim. İç haznesi çıkıyor yıkaması kolay, altı da kaydırmazlı yere yapışıyor. Fischer price muhtemelen daha pahalıdır tam bilmiyorum fiyatını ama çok pahalı bişey almaya gerek yok bence.
0 oy
(1,632 puan) tarafından

İkea nın sade beyaz, kenarı ince yeşil klozet adaptörünü almıştım. Normal kullanılan klozetle arasında görüntü olarak fazla fark olmasın diye. Hazır gibi duruyorsa öyle alengirli süslü şeylere gerek olmuyor. 

Bu arada kuzeninden kalma yine düz beyaz lazımlığı da vardı. Karşılıklı otururduk bazen:D

0 oy
(1,098 puan) tarafından
Bence hic öyle klozet almaya gerek yok. Çocuk oyuncağa cevirebiliyor sonra. Ben direkt tuvalet adaptörü aldım, direkt evdeki klozete oturdu kızım. Sonra bir de normal klozete geçiş sureci yaşarsınız. Arkadaşımın 4 yaşındaki kızı hala o sekilli klozete yapmak istiyor.
0 oy
(608 puan) tarafından
Çevrem de eğitim veren herkes normal bizim klozetlere alıştırmis çünkü çocuk bir yere giderse yapsın orada diye. Ben ucuz 69 TL'lik aldım ama biz şimdilik oturarak olarak kullanıyoruz. Muhtemelen yazın vereceğim Ikea adaptör alacağım klozet için 
(196 puan) tarafından
Daha bebeğim 2 aylık ama dediğiniz çok mantıklı. Her gittiğim misafirliğe vs lazimlikla gidemem. Yürüyen tuvalet tasiyamam yani :D

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 175 göst.
0 oy
1 cevap 118 göst.
0 oy
1 cevap 117 göst.
0 oy
3 cevap 238 göst.
...