0 oy
263 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde (390 puan) tarafından
Gündüz oyalayabiliyorum ama gece uyandığında mutlaka içiyor aşırı derecede ağlıyor. O benim benim deyip duruyor. Anlatmaya çalışıyorum. Uyumadan önce biseyler yediriyorum ama yok yani olmadı. Bide normal süt meyve suyu falan asla içmez.  Yani uyandığında sadece su ve anne sütü istiyor. Sizler neler yaptınız?
Bebek Ayı 37

5 Cevaplar

0 oy
(2 puan) tarafından
Ben büyük oğlumda ne yaptıysam işe yaramadı sirke sürdüm artık sen büyüdüğün için süt bozulmuş dedim 2 gecede sirke yanımda uyudum istediği zaman sürdüm hemen daha istemedi emin olun en etkili yöntem bu
(390 puan) tarafından
Sirkeyle içti bu yaramaz düşünün artık
-Reklam-
0 oy
(5 puan) tarafından
Bende kızımı 2 buçuk yaşına kadar emzirdim ailemin yanina gidince sütten kestim çünkü kendi evimizde hep benim pesimdeydi kaçışım yoktu ailem  gün içi kızımı oyaliyolardi gecede uyanınca emmek istedi bende ona meme cız acıyo uff oldu falan dedim  bi baktim uyudu sabaha karsi uyandi gene aynısını dedim bi baktim gercekten işe yariyor 3 gece de alıştı  sizde öyle yapmaya çalışın benim kızım memeye çok bağlıydı ben bile beklemezdim o kadar kolay olacagini bide kararli olun hemen pes etmeyin Allah kolaylik versin
(390 puan) tarafından
İşte sıkıntı benim ki uyumuyor ağlayıp bağırıyor benim benim diye aşırı ağlıyor
0 oy
(15 puan) tarafından
Benm de 26 aylık şu an. Sanırım en zor karardı fakat baya yordu beni gece emzik gibi kullanıyordu. Bi şey yemiyordu fazla bağlıydı artık dün karar verdim yarabandi yapıştırıp uf oldu dedim iğne yaptık dedim. Etrafına da sabır taşı sürdüm gündüz annemler oyalıyor da gece yine illaki sıkıntı oluyor bakalım artık kararlıyım. 
(390 puan) tarafından
Malesef annemden uzağım oyalayacak peki bişey bulamıyorum gündüz idare ediyorum ama geceye çözüm bir türlü bulamadim
(15 puan) tarafından
Bizim de gece zor geliyor alışamadı artık
(5 puan) tarafından
Meyveli süt içirmeyi dene belki hoşuna gider
0 oy
(826 puan) tarafından
Ay aklıma 12 yıl önceki halim geldi 3 yaşına gelmişti kızım hala bırakmıyordu dışarı gezmeye gidemiyordum yolun ortasında yada avm de filan memeeeee  memeeeee diye bağırıp kazağını açıyordu sonra saçımı kestim bantla yapıştırdım ucuna bak meme kıllanmış iyy  pis filan derken 2 3 güne bırakmıştı ne günlerdi allahim:))))
(390 puan) tarafından
Korksun da istemiyorum ama gerçekten mecbur kaldırsam üzülerek söylüyorum yapacam
0 oy
(9,107 puan) tarafından

Bu video sayesinde bıraktırdım. Her aşamadan sonra 2 ile 4 gün arası ara verdim. Önce bir öğünü kestim sonra diğer öğünü en sevdiği öğünü en sona bıraktım.



(390 puan) tarafından
Teşekkür ederim inşaallah faydalı olur

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 807 göst.
12 Kasım 2022 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Mka ❤️ (532 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 611 göst.
0 oy
4 cevap 917 göst.
29 Temmuz 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Kimgamze (910 puan) tarafından soruldu
...