0 oy
326 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (346 puan) tarafından
Bebeğim iki kez hqpsursa hasta oldu saniyorum on aylık şuan ama hep tedirginim başına bir şey gelecek sanıyorum  karnı tok mu az mı veriyorum çok mu bir gün dışarıya cikaramazsam  sanki  bebeğim için bir şey yapmamıştır gibi geliyor çıkardığında ise üşüyor mu  üşüdüm ayaklari usudumu sapkasina çıkarsam mi cikarmasam mi hep bir korku hep bir muhakeme içindeyim bazen bu durumdan sıkılıp hiç bir şey yapmak istemiyorum  nazende herşeye  yetişmek için kendimi çok yoruyorum  anne olmayı geçtim artık kendimi sağlıklı bir birey gibi bile hissetmiyorum  eşim ilgili bir baba bakar  ne bnm ihtiyaçlarımı nede bebeğin ihtiyaclarini eksik etmez ama iç dünyamda neler yaşadım. Pek umrunda değil bu yasadiklarimla nasıl baş edecem  bazen kafayı yedim saniyorum

5 Cevaplar

0 oy
(8,945 puan) tarafından
Hiçbirimizin psikolojisini sağlam tuttuğunu sanmıyorum :) Hastalık konusunda grip gibi basit şeylere takılmamayı bir süre sonra öğreneceksiniz. Grip olması kötü değil iyi bir şey, bağışıklığı güçleniyor. Aç mı tok mu olduğunu ayına göre ortalama yemek miktarlarından ve boy kilo gidişatından anlayabilirsiniz. Dışarı çıkardığınızda ensesinden üşüyüp üşümediğini anlarsınız. Akışına bırakmak gerek biraz. Allah dermansız dert vermesin, gerisi çözülür. 
(346 puan) tarafından
Amin ama herşeyi büyütüyorum işte bilmiyorum ne olacak boyle
(8,945 puan) tarafından
İleri aşamadaysa profesyonel destek alabilirsiniz.
-Reklam-
0 oy
(486 puan) tarafından
Psikolojim iyi değil.

Halusinasyonlar goruyorum.

Eşim  doğum sonrasi cok degisti.

Bebegimle ilgili bir konu degil.
(449 puan) tarafından
Aynı durumdayım sorun bebeğim değil eşim
(70 puan) tarafından
Abi o değişen kocayı boşvericeksin sana ihtiyacın olan bebeğiniz kocanız değil lütfen bunu kafanıza takmayın
0 oy
(450 puan) tarafından
İlk bebeğimde çok şey kaçırdığımı büyüdüğünde anladım. Şimdi ikinci bebeğimi büyütüyorum onun için her anın tadını çıkarmaya çalışıyorum. İşleri olduğu kadar / idare edeceği kadar yapıyorum. Hastalık konusunda da hastalık bizim eve kamp kurdu oğlum okula gittiği için. Günlerinizi endişeyle değil sevgiyle geçirin ❤️
0 oy
(101 puan) tarafından
Bende çok pimpirikliydim birde bizim birçok hastalığımız vardı. Sonra hepsi geçti. Ama bende bu durum kaldı. Nasıl ben normale döndüm derseniz işe başladım evden tek çıktım. Kendimle kaldım ondan sonra düzeldim. Arada kendinize zaman ayırın eşiniz bebeğinize bakıyorsa siz bir arkadaşınızla dışarı çıkın bir yerlere gidin ilk zamanlar suçluluk hissi oluşuyor ama sonra düzeliyorsunuz. 
0 oy
(364 puan) tarafından
Canım psikolojik destek alabilirsin. Normal değil bence bu kadarı. Evet yeni anne olduk korkularımız olabilir ama inan bu kadarı da abartı sanki. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 88 göst.
20 Eylül 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Bernaagüler (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 206 göst.
0 oy
6 cevap 524 göst.
0 oy
5 cevap 290 göst.
28 Haziran 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Özlem Altundağ (58 puan) tarafından soruldu
...