0 oy
303 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (79 puan) tarafından
Merhaba oglum premature bebek 34 haftalık dogudu.çok gazlı bir bebek qazından dolayı fazla ikindi ilk önce göbegi çıkdı yani göbek fıtıgı oldu .gpbegi aşırı şişmişdi daha sonrasında kasık fıtıgı da oldu.

Aranızda kasık fıtıgı emeliyyatı olan varmı?emeliyyat süreci ,anastezi sonrası bebek nasıl oluyor ?
Bebek Ayı 2 ay

3 Cevaplar

0 oy
(34 puan) tarafından
Benim bebeğim de Premature 29 haftalık doğdu. aynı fıtıklar bizde de olmuştu. Ama doktor 4 aya kadar geçebilir dedi. Şimdi 3 aylık oldu. Göbek fıtığı geçti. Diğerinde geçebilir dedi doktor. Belki seninkiler de doktorun ne dedi? 
(79 puan) tarafından
Merhaba evet göbegi geçdi çok şukur.amma kasıgı hala aynı malesef.bazen gur gur diye su gibi ses geliyo :((
Belkiyoruz 5 ayında yeniden muayine oluncaq kalırsa uygun bir zamanda emeliyyat etdircez
-Reklam-
0 oy
(488 puan) tarafından
Benimde 32 de ikizim oldu  kızım için 2. Aya tarih verilmişti ama ben şehir dışına çıkmam gerektiği için ertelettim 3. Ayda yapıldı. Ameliyat olacağı gün yaklaşık 12 saat aç tuttuk en zor kısmı buydu açlığa zor dayandı. Ameliyat içinde ameliyata hazırlırk ve sonrazı için alınan bölüme derlenmeye falan benide aldılar sadece ameyitan uygulanacağı alana girmedim. Hatta bebeğimi ben uyandırdım ondan sonra benim kucağımda servise çıktık sonrasında kan değerlerini kohtrıl ettiler ve sabah ameliyat oldu akşama evdeydik. 
(488 puan) tarafından
Eve geldiğimzde kızi kaka yapmıytı amiyat yerinin pasumanını açmak zoruhda kaldım kendim evde yeniledim. Sksk baticonla sildim. Tavsiyem damar yola açılacak bebeğine. Damar yolu açılırmen ışıklı damarları gösteren cihazı isüe. Biz ilk ameliyata alınacak hasta olduğumuz için gece höbetinden kalan bir pemşire açmaya çalıştı ama eli kolu ayağı falan denedi açmak için kuzumu da ben tuttum çok canı acıdı ağladı.
0 oy
tarafından
Benim buyuk oglum 3 bucuk aylikken fitik ameliyati +sünnet oldu sadece ilk gecesi biraz sancili gecti sonrasi iyiydi canim bir de anesteziden uyanirken mızmızlandı biraz onun sebebi de ac olmasıydı gayet iyi atlattik o dönemleri 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 195 göst.
9 Aralık 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde İlkin (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 97 göst.
9 Ekim 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Öznur Y (1,659 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 60 göst.
25 Ocak 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde BaMer (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 215 göst.
...