0 oy
311 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (12 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 4aylık doktor artık bişeyler verebilirsib dedi sizler ne ile başladınız acaba 
Bebek Ayı 4

7 Cevaplar

+1 oy
(8,992 puan) tarafından
Bir şeyler verebilirsin diye geçiştiren bir doktora gitmeyin bence. 4 aylıkken en gıdaya başlamak için meme reddi, mama reddi ve buna bağlı olarak kilo kaybı olması gerek. Bu durumlar mevcutsa doktorunuzun adım adım ilerleyeceğinizi anlatması gerek. Çünkü 6aylık bebeğe başlandığı gibi başlanmıyor. 
-Reklam-
0 oy
(1,615 puan) tarafından
4 ay erken bence, en azından 5 aylık olsun, sadece anne sütü alıyorsa 5 de erken 6 yı bekleyin derim 
0 oy
(232 puan) tarafından
Bebegin emmiyorsa mama reddi yasiyorsaniz vs o durumlarda bı ihtimal başlanır nadir de olsa ama bence doktorunu değiştir birşey verme 4 ay çok erken 4 aylık bebeğe su bile verilmiyor anne sütü yeter ona yetmiyorsa mama takviyesi 
0 oy
(2,260 puan) tarafından
Biseyler verebilirsin mi? Bunu acmasi gereken doktordur. Sunla basla bunla devam et diye. Biz 6 aylik basladik doktorum 1 yasina kadar nasil duzen olacak ve ne verip ne vermeuecegimi listeleyip verdi. Bence doktoru degistirin. Zaten ek gida icin 4 ay cok cok cok erken (herhangi sorun yoksa) Ben iki cocugumda da 6 aylik basladim.
0 oy
(27 puan) tarafından
Eskiden hep 4 ayken falan verilirdi şimdi korkuyoruz benm bebegimde 4 aylık olcak dudağına salatalık havuç falan sürüyorum değişik tada alışsın diye ama bise verilir.mi bilemedim eskiden yoğurt verirlerdi bı iki kaşık 
0 oy
(770 puan) tarafından
Biz doktor kontrolünde tadimlara 5. Ayda başladık.kilosu falanda gayet iyiydi maşallah.iyiki erken tadimlara başladık ama sizin için bence erken.anne sütü yada formül mama verin.zaten iki yaşına kadar takviye etmeniz lazım.doktoru değiştirin bence herhalde eski kafalı birine gitmissiniz.
0 oy
(2,398 puan) tarafından
Ne verseniz kabız olacak sancı yapacak vs vs. 

Dilinin ucuyla tadım yaptırın illa başlamak istiyorsanız. Yoğurt olabilir bi ihtimal. Ama yazık bebeğe yormsyın bağırsakları. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 686 göst.
0 oy
3 cevap 158 göst.
9 Mayıs 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Feriş (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 208 göst.
...