0 oy
183 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (4 puan) tarafından
Merhabalar; 

53 . Gündeyim sütüm bebeğe uyumlu şekilde gelmeye başladı sanırım bunu ekstradan sağım yaparak çoğaltabilir miyim şu an sağdığım zaman 25ml bile gelmiyor normal mi yardımcı olur musunuz?

3 Cevaplar

0 oy
(84 puan) tarafından
Bol yeşillik

Boza tahin helvası hergğn taze soğan ye çok süt yapar. Kuru üzüm ve anne çayı deneyeneler olmuş arttırıyormuş

Bol su emzirme öncesi ve sonrası hoşaf rezene çayı falan iç inşallah artar canım ve sıcak duşta gögsüne masaj yap süt kanalları açılıyor bebeğini sık emzir sağım yap Allahın izniyle inşallah bol sütlerin olur bebeğin şifa bulur
(4 puan) tarafından
Dualar ve öneri için teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(2 puan) tarafından
Trendyolda momstok anne çayı var mutlaka alın ve günde 3 kere için ben bu yöntemle sütümü çoğalttim bebeğim 8 aylık ve hala emiyor bu sayede 
(4 puan) tarafından
Hemen bakıyorum teşekkür ederim herhangi bi yan etkisi yoktur umarım :)
0 oy
(2,175 puan) tarafından
Memeler sise gibi degildir yani orda 25 ml sut yok :) once onu bil. Sagim yaparken stres yaptigin icin (acaba kac cikacak, cok mu az mi gibi) sut uretimi yavaslar. Ama emzirirken bebeginle temas ettigin an, beynine msj gider ve hormonlar devreye girerek sut bezlerinde sut uretilir. Ilk cocugumu 27 ay, ikinciyi 7 aydir hala emziren bir anne olarak tavsiyem stres yapma ve BOL BOL emzir. Dinlen, bol su ic ve dengeli beslen. Ancak bol emzirirsen sutun cogalir.
(4 puan) tarafından
Gerçekten çok teşekkür ederim güzel cevabınız için beni rahatlattı iz ben de biliyorum ama sanırım ekstra birilerinden duymak da motive ediyor insanı :)
(2,175 puan) tarafından
Rica ederim, gule gule buyut bebegini :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 264 göst.
5 Eylül 2020 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Emine aksoy (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 117 göst.
...