0 oy
224 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (49 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar 38 günlük bebeğim var sorum şu şekilde ben ne zaman bebeğimi emzirsem 5 dk emmiyo bile göğsümü boşaltmiyo diyebilirim tam sütüm kayniyo lıkır lıkır içmesi gerekirken ağzını memeden çıkarıyor emmiyo artık sizinde bebekler böyle mi doğduğun dan beri hiç kucağım da emerek meme de uyuya kalmadı emmesi çok az normal mi sizde de böyle mi
Bebek Ayı 38 günlük
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
(541 puan) tarafından
Benim bebeğimde öyleydi süt gelince bırakırdı uzun emen bebeklere hayret ederdim bazı bebekler öyle canım sık emiyorsa sorun yok genelde bizimki sık emer az emerdi o zamanla değişir benim bebeğim altı aylık oldu daha bu aralar uzun emmeye başladı oda hastalanmıştı ondan sonra huyu biraz değişti sanırım merak etme sen aşıya gidince sor kilosu iyiyse normaldir :-)
(49 puan) tarafından
Şuan hastanede yatıyoruz bronşit olmuş bebeğim
-Reklam-
0 oy
(134 puan) tarafından
Merhaba.

Sütünüz tazyikli olabilir. Sütün çok yoğun geldiği bu zamanlarda bebeğiniz bu hıza yetişemeyip rahatsız olabilir. Hiperlaktasyon denilen bu durumla ilgili birkaç önlem var. Youtube'ta Osman Gönülal'ın hiperlaktasyon videosu çözüm için işinize yarayabilir.

Allah keyifle büyütmeyi nasip etsin.
(49 puan) tarafından
Amin cümlemizin inşallah tsk ederim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 76 göst.
0 oy
4 cevap 404 göst.
29 Eylül 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Asdflfpfm (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 345 göst.
0 oy
65 cevap 2,783 göst.
22 Temmuz 2022 24-36 ay arası bebekler kategorisinde misafir tarafından soruldu
...