0 oy
127 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (30 puan) tarafından
tarafından kapalı
Hanımlar benim bebeğim 7 aylık doktora gittik ayına göre kilosu az dedi doktor sütün yetmiyordur takviye mama da ver dedi bugün Aptamil aldım lakin biberonu emmiyor nasıl verebilirim biliyorum sağlıksızdır Bir tane bebe bisküvisi koydum o şekil bile içiremedim ama sağlıklı büyümesi için takviye mama vermem gerekiyor biberondan su da veriyorum o şekil bile tutmuyor zaten bu sütü hiç almıyor.
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(30 puan) tarafından
Fikir verecek kimse yok mu benimki 3 çocuk ama ilk defa takviye mama vereceğim.
(8 puan) tarafından
Merhaba , benimde zayıf demedi ama yavaş kilo aldığı icin az dedi .. emziriyorum diye kaşık mama ver dedi .. biberon maması ver demedi .. sutumun yettiğini düşünüyorum çünkü sütüm akıyor memeden .. ama.bazen süt her bebeğe iyi gelmeyebilir.. ayrıca 7 aylık demişsiniz ek gıda vermiyor musunuz
-Reklam-
0 oy
(767 puan) tarafından
Ek gıda yemiyormu tadimlar az çok bitmiştir bilmiyorum kaçıncı ayda başladınız ek gıdaya ama.anne sütüne en yakın aptamilmis duyduğuma göre demeki tadını beğenmedi ya biberonu degistirin yada mamayı değiştirin dicem ama malum fiyatları uçmuş bilemedimki.meme ucunuzun benzerj bı uç alın sonra biberonu memenizden geliyormuş gibi kandırmaya çalışsanız tisortunuzu delip nasıl anlatabildim mi ama .
(30 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım evet emzirmeye yakın hatta göğsüm'ün yanına koydum verdim yine almadı hemen anlıyor Ben de en kaliteli diye Aptamil aldım ek gıdaya gelince şu ana kadar çok az pekmezle ceviz rendeleyerek yoğurt üstüne koyup yumurta sarısı falan kahvaltıda veriyordum bazen labne onun dışında patates havuç çorbası geceleri sık sık uyanıyor demek ki karnı doymuyor O yüzden ağlayarak uyanıyor.
(767 puan) tarafından
Yatmadan önce de besleyici doyurucu mama yapsan canim.mesela irmikli biseyler tok tutar yatmadan iki saat önce verirsen hani rahatsiz etmez.ben hiç mama kullanmadim canim ama mamanın içine biseyler katıp verilmezmi buskivi dışında .muhallabi yaparken içine koysan besin değeri dusermi bı sakıncası var mı onu bilemiyorum mazur gör.sadece aklıma gelenleri söyleyip yardımcı olmaya çalışıyorum
(30 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun vallahi bu sabah da birazcık yaptım çok azar azar veriyorum zorlamadan biberonu tutmuyor bu sefer biberonu elimle sıkarak içiriyorum ona:)
(767 puan) tarafından
Sağlıkla büyüsün minnoş:))annelerin işi zor hemde çok.sikma canını elbet büyüyorlar öyle böyle:)
(30 puan) tarafından
Allah razı olsun canım aynen öyle maalesef kolay değil annelik duygusunun güzel olduğu gibi sorumluluğu da zor :)
0 oy
(541 puan) tarafından
Mama yerine artık yemeklerden verip ona özel sağlıklı yemekler hazırlayıp püre yapıp verebilirsin bebek irmikleri var ondan alıp kendin mama yapabilirsin çorbalar yapabilirsin 
(30 puan) tarafından
Ek gıda veriyorum aslında her şeyi yemiyor Çok az zeytinyağıyla sebze çorbası çok az mercimek karışık yapıyorum benim sütüm az geldiği için muhakkak biraz daha takviye mama alması lazım en azından 1 yaşına gelene kadar.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 264 göst.
0 oy
1 cevap 179 göst.
0 oy
9 cevap 879 göst.
...