0 oy
168 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde tarafından
Arkadaşlar 2 yaşındaki oğlum salon da koşarken başını duvara çarptı alnı şişti ve morardı, genel de hiç bırakmaz buz bırakayım kıyamet kopartıyor zoraki de olsa bıraktım hemen o saniye içinde ama sürekli bırakmama izin vermiyor ve zeytinyağı sürdüm sonra vicks sürdüm en son ekmek çiğneyip bıraktım alnına ve sürekli gözlemliyorum Allah korusun sonrası için size de danışmak istiyorum başka fikirler için.
Bebek Ayı 24

2 Cevaplar

0 oy
(819 puan) tarafından
Viks  neden sürdün ki şişme ile bi alakası olmaz buz yeterli olur morarma için aleovera varsa onu kullan cabuk geçiriyor fakat 2 3 saat gözlemle mutlaka gözde kayma veya kusma filan olursa dr a götür geçmiş olsun
tarafından
düzenlendi
Teşekkür ederim. Bir arkadaşın tavsiyesi ile sürdüm iyi geliyormuş dedi ama daha önce başkalarından da duymuştum internette de yazıyor. Buz bıraktım aleovera maalesef yok bende, sürekli gözlemliyorum inşallah birşey olmaz.
-Reklam-
0 oy
(336 puan) tarafından
Bir hafta önce felan aynı sıkıntıyı bende yaşadım yürürken heyecan yaptı kapının sivri kısmına vurdu alnını anında şişti morardı  korktum acile gidene kadar buz koydum oynata oynata  sakinledi 2 saat uyutmadım şükür gözde kayma kusma ateş olmadı Allahım beterinden korusun inşallah yavrucakları.. 
tarafından
Benim de ödüm kopuyor öyle durumlarda, bırakmıyor. Benim ki de çok hareketli maşallah bir dakika yerinde durmuyor sürekli bi düşmeler küçük küçük ev kazaları yaşarız, işin en kötü yanı benim ki asla bırakmaz buz bırakım. İki tane küçük çocuk olunca da pek dışarı çıkamıyorum evde tüm enerjisini boşaltıyor gözümün önünde olmasına rağmen bazen yetişemiyorum. Size de çok geçmiş olsun Rabb'im herkesin tüm evlatlarını kazalar'dan belalar'dan beladan nazarlar'dan inşallah.
(336 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim amin inşallah  benim tek çocuk   ama maşallahımız var 2 saniye durmuyo mutfak dolapları karman çorman oldu   yetişemediğimiz zamanlar mutlaka olucak  zaten ne oluyorsa saniyeler içinde oluyo
tarafından
Aynen bizde de öyle valla, sağlıklı olsunlar da canları sağolsun, bizler biraz yorulacaz da ama elbet bugünleri de özleyecez :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 191 göst.
0 oy
1 cevap 110 göst.
16 Ocak 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Feyzademirci (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 127 göst.
15 Ocak 2023 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Sevgi güzel han (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 330 göst.
6 Eylül 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Cylnnn (28 puan) tarafından soruldu
...