0 oy
120 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (31 puan) tarafından
Rota ilk doz yaptırmadım ikinci doz doktor tutmaz dedi sağlık ocağı hemşiresi yaptır dedi sizce 

2 Cevaplar

0 oy
(1,526 puan) tarafından
Doktoru dinleyin, ilk dozu da zaten belli bir süre içerisinde yapıyorlar. Eğer o sürede yapılmaz da bebek büyürse yapılamıyor diye biliyorum.
-Reklam-
0 oy
(55 puan) tarafından
İsteyen 3-5. aylarda isteyen 5-7. aylardan yaptırabilir. Önemli olan ilk dozla ikinci doz arasında en az 4 haftanın olması 
(8,945 puan) tarafından
Bu bilgi tam olarak doğru değil. 2-4 ya da 3-5. Aylarda yapılabilir. İlk doz en geç 15 haftalıkken yapılabiliyor, 5 aylıkken ilk doz olmaz. İki doz yapılan aşının en geç 6 aylıkken bitmiş olması gerekiyor.
(55 puan) tarafından
Bende öyle biliyordum fakat doktorum bunu söyledi. Zaten detaylı araştırınca aynı bilgiye ulaşabilirsiniz.
(8,945 puan) tarafından
Daha önce de bu bilgiyi duyup detaylı araştırmıştım, sorduğum tüm doktorlar ve okuduğum her kaynakta ilk dozun en geç 15 haftalıkken yapılması gerektiği özellikle belirtilmişti. Sizdeki bilginin kaynağı nedir? Onu da okuyayım.
(55 puan) tarafından
Bende bilginin kaynağı birkaç tıp mezunu doktor ve düzenli gittiğim Prof da sizdeki bu gerginlik ve çok bilmişliğin sebebini de açıklarsanız pek memnun kalırım. Velev ki yanılıyor da olabilirim, buraya yapılan her yorum doğru mu? Yahut herkes burada söylenen herşeyi uyguluyor mu? En iyisi fazla konuşmamak neme lazım bu soruyu da yoruma kapatırsınız :)
(8,945 puan) tarafından
Ben gergin değilim, farkındaysanız size son derece normal bir şekilde bilginin kaynağını sormuşum. Belki benim bilgim yanlış, doğrusunu doğru bir kaynaktan öğrenmeye çalışıyorum. Ama siz kaynak göstermek ya da sadece doktordan, profdan vs. duydum demek yerine tanımadığınız bir insana çokbilmiş diyerek hakaret ediyorsunuz. Bunu bana değil başkasına söyleseniz zaten çoktan yorumunuz gizlenip uyarı almıştınız. Ben sizinle medeni bir şekilde bildiğimi paylaşıyorum fakat olayı böyle çarpıtan sizsiniz. Editörüm diye yetkimi kendi çıkarıma kullanacağımı düşünüyorsanız benden yetkili moderatör ve admin var. Onlara şikayet edebilirsiniz.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 164 göst.
15 Mart 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Dnd (444 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 186 göst.
11 Mart 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Ht (590 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 259 göst.
0 oy
6 cevap 189 göst.
12 Ekim 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Melekkkk (77 puan) tarafından soruldu
...