0 oy
255 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (677 puan) tarafından
Anneler kısım 19 günlük gazlandı 2 haftadır. Normalde zorlanıyordu. Ama maflor veriyorum iki gündür sanki daha çok ağlıyor. Kesintisiz 2 saatlik uykusu bile yok . Gün geçtikçe gaz sancısı fazlalaşıyor. Gündüz üstten gazını çıkarıyorum ama gece uyuyor çıkarmaya çalışırken çıkmıyor ama hemen de uyanıyor ağrısından. Tekrat uğraşıyorum yine de gece çıkaramıyorum. Gaz masajı falan yapıyorum ama kar etmiyor ne yapacağım ben. Devam edeyim mi maflora yoksa başka bir damlayı mi deneyeyim?
Bebek Ayı 19 günlük

9 Cevaplar

0 oy
(255 puan) tarafından
O ishali kesmek için verilmişti bebegime
-Reklam-
0 oy
(84 puan) tarafından
Sab simplex ve biogaia al ikisini kullan. Benim bebeğim kestiniz 7 saat gazdan ağlıyordu şu an maşallah uyuyor.
(677 puan) tarafından
İkisini nasıl ve kaç damla kullanıyorsunuz
(84 puan) tarafından
Sab simplex gaz damlası. Doktorumun önerisiyle günde 4 defa 10 damla veriyorum yani günde 40 damla. Biogaia bağırsak düzenleyici probiyotik. Kaka yapmasını falan rahatlatıyor özellikle sezaryen olduysaniz. Normal doğumda çocuğun aldığı probiyotiği sezaryende bebek alamiyor doğum kanalından geçmediği için kullanılması bağışıklık için iyi oluyor. Biogaia günde bir kere beş damla.
0 oy
(631 puan) tarafından
Maflor probiyotik damla. Düzenli kullanımda bağırsaklari düzenler. Sizin durumunuzun sebebi gazın giderek artması ki normal olan zaten. Ben probiyotik+gaz damlası ile bile tam sonuç alamadım gaz olayında. 
0 oy
(4 puan) tarafından
Biz 3 kez damla değiştirdik metsil kullandık zicinco kullandık en son biogaia önerdiler çok şükür neredeyse bitti sancılarımız masajla çıkarıyorum sizde doktorunuza danışın uygun görüyorsa tavsiye edecektir 
0 oy
(353 puan) tarafından
Maflor bağırsak düzenleyici bir şey. Ben o dönemde biogaia kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım. 
0 oy
(10 puan) tarafından

Merhaba , maflor bizde pek işe yaramadı. Kiraz çekirdeği torbasını uyurken bebeğime takıyorum. Uyuduğu esnada gaz çıkarmasına yardımcı oluyor ama tek başına yeterli değil masaj ve gaz damlası ile destekliyorum. Gaz damlası olarak doktorumuz probilim damlayı verdi şimdi daha rahatız.

0 oy
(23 puan) tarafından
Valla ben maflorun gaz için kullanıldığını yeni duydum ben onu 16 aylık oğlum için kullanıyorum haftada iki gün 10 damla bağışıklığı düşmesin hasta olmasın diye.. Doktorumuz antibiyotik kullanıldığı sürece hergün 10 damla antibiyotik kullanmadığımızda haftada iki gün 10 damla şeklinde kullanmamız gerektiğini söyledi..  Ve gerçekten çok memnunuz.. Bunu bize öneren Trabzonda profesör.. 
0 oy
(142 puan) tarafından
Maflor bizi mahvetti çocuk çok gazlandi durmadan kaka yaptı ama nasıl kötü oldu anlatamam biogaia kullan o çok güzel çok memnun kaldım ben ondan maflor çok kötü ya bence 
(677 puan) tarafından
Biogaia kaç damla nasıl kullanılır
(142 puan) tarafından
Biz günde 1 kez 5 damla kullandık doktor D vitamini içerdiği için gündüz verin demişti
0 oy
(5 puan) tarafından
İlacı verdiğin saat de önemli. Ben sabah veriyorum 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,468 göst.
0 oy
4 cevap 877 göst.
0 oy
8 cevap 935 göst.
0 oy
1 cevap 468 göst.
...