0 oy
179 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (1 puan) tarafından
tarafından kapalı

6 aylık bebeğimde 3 ayından beri böyle yaralar var 

image

Bebek Ayı 6
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(116 puan) tarafından
Oy kıyamam ne olduğunu bilmiyorum ama 3 aydır hiç geçmedi mi doktora gösterdiniz mi 
(1 puan) tarafından
Evet maalesef krem yazıp gönderiyor 2 gün geçiriyor sonra tekrarlıyor
(116 puan) tarafından
İlgisiz bir doktora mı denk geldiniz acaba 3 ay uzun bir süre sürekli tekrarlamasinin sebebini Araştırmalari gerekiyor
-Reklam-
0 oy
(682 puan) tarafından
Sadece atağında mu var? Alerji olabilir doktora gidin mutlaka 
(1 puan) tarafından
Yok maalesef
(682 puan) tarafından
Vücudunda da varsa alerji olabilir. Benim ilk bebeğimde bunu benzer şeyler çıkmıştı. Ama tabi alerji testinde çıkmıyor bebek olunca 9.ayda net sonuç veriyormuş test ve yaptırdık yumurtaya yüksek oranda alerjisi olduğunu öğrendik. Tabi ondan önce de diyet yaptım sütten geçtiği için.
(1 puan) tarafından
Ayaklarının altında var ama sadece 1 aylıkken sadece vücudunda vard vücudu geçti ı sonrasında ayaklarında çıktı böyle çok kaşınıyor bide kendi kendine kaşımaya çalışıyor
(682 puan) tarafından
Alerji htimali yüksek o zaman canım. Mutlaka çocuk alerji bölümüne götür.  Alerji basite alınacak birsey değil. Benim kızım şu an 4 yaşında yeni hafifledi alerjisi inşallah 6 yaşında geçer demişti doktor bekliyorum öyle. 9.ay aşısı bile yapılmadı bize aşının içeriğinde yumurta olduğu için 12. Ay asimizi gözetim altında hastanede yapıldı mesela. Bu besin alerjisi ise karaciğeri yoruyor bebegin.Kasinir zaten bebek de rahatsız olur. Aslında sana diyet vermeleri lazımdı bebeğin alerjisi var mı yok mu diye anlaman için. Mesela 15 gün süt ürünü ve süt ürününün bulunduğu hicbirseyi yemiyorsun. Ona alerjisi varsa yavaş yavaş sönüyor o kabarıklar.  Ya da yumurta diyeti.. ama azıcık da olsa yetmeyeceksin mesela kekte yumurta var bisküvide vs yemedim ben. Tahlil de yapıldı kesinleşti o zaman 2 sene emzirirken hiç yemedim. Kızıma da vermedim.
(1 puan) tarafından
Devlette bı hastaneye götürdüm sütun dokunmuştur deyip krem yazıp gönderdi ssdece
(682 puan) tarafından
Alerjisi devlet de özelde bilemiyor bizzat cicuk alerji bölümüne gitmen lazım. Belki de süt alerjisi. Şimdi sana verdiği bu ilaç da kortizon varsa o da bebeğe zararlı. Hatta ince tabaka halinde sür falan diyor doktor kremi. Bize öyle demişlerdi yani. Ama tabi sizinki olmayadabilir. Yine de muayene olmakta fayda var. Ne oldugunu erken öğrenirsiniz önlem alırsınız çocuk rahatlar ileriye dönük hastalıkların da önüne geçmiş olursunuz
0 oy
(1,213 puan) tarafından
Kız **** degilmi
(1 puan) tarafından
Başka birşey dedi
(1 puan) tarafından
Onun ilacını da kullandık oda geçirmedi
(1,213 puan) tarafından
Kan tahlili filan yaptınız mı cnm belki bir hastalığı var dışarı atıyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 214 göst.
0 oy
1 cevap 163 göst.
0 oy
3 cevap 227 göst.
+1 oy
4 cevap 281 göst.
...