0 oy
336 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (6 puan) tarafından
Sağlık ocağında ki doktor hırıltısı var diye zatiden damla verdi kullanma konusunda korkuyorum bebeğim küçük olduğu için kullanan oldu mu acaba damlayı 
Bebek Ayı 1

7 Cevaplar

0 oy
(553 puan) tarafından
Ben 4 aylıkken kullandım biraz uyku yapıyo bilginiz olsun 
-Reklam-
0 oy
(271 puan) tarafından
Burda herkes hiriltiya tıkanıklığa hatta burun akıntısına zatiden kullanıyorum yazıyor bende oğlum hasta oldu diye hastaneye gidip doktora sordum bide uyku yaptığı için biraz uyur kendini toparlar diye istedim açıkçası  doktor zatiden damla  alerji ilaci deyince şok oldum. Benim oğlum çoklu gıda alerjisi olmasina rağmen hiç bir doktor al kullan demedi. Alerji dışında hiç birşeye kullanamazsınız dedi. Sırf hiriltisi için zatiden vermesi şaşırttı açıkçası. Bence çocuk doktoruna danışın. 
0 oy
(356 puan) tarafından
Evet arkadas da demiş uyku hali yapıyor biraz bizde 5 aylıkken kullandık
0 oy
(130 puan) tarafından
Şu an ben de kullanıyorum bebeğim 6 aylık
0 oy
(27 puan) tarafından
Bende kullanıyorum şuan 5 aylık olduk alerji olabilir kullan 2 hafta dedi. Yorumlarda görünce anladım benimkide uyku saati olmadığı halde uykusu geliyor ama her zaman ki gibi az uyuyor ama sık sık uyuyor . Demek damladan bende diyorum niye uykusu gelip duruyor :) tecrübesizlik işte :)
0 oy
(678 puan) tarafından
Canım zadoten alerjinilacidir. Doktor eğer ki çocuk doktoru değilse kullanma. Benim kızım alerjik bebek yumurtaya yüksek oranda alerjisi var. Hatta 9. Ay aşısında yumurta içeriği olduğu için çocuk alerji bölümüne doktorumuz uyardı hızı yaotirmadı.  12.ay aşimizi hastanede gözetim altında olduk. Bunu söylemeden sebebi bizim alerji durumunuzu anlatmak için söylüyorum.  Be doktorumuz bize zaditen i alerjisi nüks ettiğinde rahatlatmak için kullanalım diye verdi. Aslında hırıltı var diye kullanılmaz ama tabi her önüne gelene antibiyotik yazan sevgili doktorlarımız zaditeni de yazıp geçiyor. Hırıltı bu arada alerjiye belirtilirken biridir ama sadece hirilti alerji olduğunu göstermez.  Aynı zamanda farklı belirtileri olmalı mutlaka. İlaç kullanmadan önce mutlaka araştırın ve mümkün olduğunca ilaç kullanılmaması taraftarıyım.  Özellikle antibiyotik gerçekten ne kadar zararlı zor durumda kalmadıkça kullanılmaması ama doktorlar yazıp yazıp geçiyorlar ilaçları. İyi hır cicuk doktoru edinmenin dileğiyle.
0 oy
(114 puan) tarafından
2 aylıkken kullandık canım hirilti ve balgam vardı balgami mükemmel çıkartıyor ama oksurugu fazlalastiriyor haberin olsun öksürerekte çıkartıyor ama daha çok küstüğünde çıkartıyor 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 411 göst.
18 Aralık 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Nrnesgn (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 879 göst.
0 oy
9 cevap 7,368 göst.
9 Mart 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Kösem (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 1,525 göst.
3 Mart 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Mete.gökçe (2 puan) tarafından soruldu
...