0 oy
170 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (47 puan) tarafından
Kızlar gurbetteyim eşimden başka kimsemiz yok ilk çocuğum çok tecrubesizim yardımcı olur musunuz oğlum 4 gündür hasta bugün ateşi 37.5 daha iyi ateşi ama cigerden öksürüyor:( ilk gün nefesi tıkandı diye goturduk hastaneye buhar parol verdi dr :(sonra ateş öksürük baya arttı:( şimdide cigerden öksürüyor sesi kısılmış artik baygın baygın ağlıyor  karşısında perişan oldum ne yapcam şaşırdım  
Bebek Ayı 112 günlük

4 Cevaplar

0 oy
(2,373 puan) tarafından
Tekrar götürün. Başka hastaneye götürün. Benzer şeyler yaşadım. Maalesef ilaçsız geçmiyor ve acayip bi salgın var. Burnu tıkalıysa aspiratörle açın. Öksürükle varsa balgamı atmaya çalışıyordur vücut. İyi bi çocuk doktoruna muayene ettirin. 
(47 puan) tarafından
Öksürük kaldı sadece bugünde geçmezse gotururz dedik bugün de baya uyudu bu normal mi acaba
(2,373 puan) tarafından
Ayı günü sebebiyle uyuması çok normal. Hatta en güzel uyuduğu ay denebilir. Bu aydan sonra bozulabilir ataklarla. Uyuması sorun değil. Beslenmesinin azalması kriter.
-Reklam-
0 oy
(418 puan) tarafından
Canım başucuna karanfil batırılmış soğan köy. Ihlamur yap bir kaşık içir gerisini küçük leğene köy ılık bir şekilde ayaklarını bir süre beklet emziriyorsan parol iç çocuk aspirini iç ıhlamur iç anneden bebeğe geçiyor zeytinyağını ısıtıp karabiberle sırtınıa masaj yapıp havlu köy aynı şekilde gogusunede uygula ayaklarını sudan cikartigin gibi soğan dogreyip bebeğinin ayağının altına koy çorabını giydir iyi olacaktır inşallah zaten gerekli ilaçları doktor sana vermiştir. Ben her hasta olduğunda bebeğimi böyle iyilestiriyoeum.
0 oy
(406 puan) tarafından
Benim oğlumda öyle oldu ya mutlaka başka hastaneye götürün bronşit e çevirmesin hastaneler dolmuş ya bir salgın var çok dikkat etmemiz gerekiyor bize sürekli burnunu açın dediler bide calpol ağrı kesici ateş düşürücü verdiler ve nefesini açmak için ventolin diye bir fisfis verdiler çok kötüydü şimdi hafifledi çok şükür 
0 oy
(529 puan) tarafından
Öksürük uzun sürer hemen geçmesini beklemeyin .ve ciğerine inip inmediğini mutlaka kontrol ettirin

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 412 göst.
19 Ocak 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Hilalllll (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 188 göst.
19 Nisan 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Iremtkkk (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 274 göst.
0 oy
4 cevap 120 göst.
26 Nisan 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Elif selcuk (88 puan) tarafından soruldu
...