0 oy
393 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (17 puan) tarafından
4 aylık bebeğim sürekli televizyona bakıyor engel olamıyorum hem kayınvalidem var yanımda ben olmadığım zaman bir şey olmaz diyip izin veriyor baktiriyor bağımlı oldu çocuk ne yapmam gerekiyor nasıl oyalayabilirim biraz fikir verir misiniz benimle aynı durumu yaşayanlar var mı 
Bebek Ayı 4

4 Cevaplar

0 oy
(161 puan) tarafından
4 aylık bebek dönebiliyor mu ki karşısına koyarsanız izler
-Reklam-
0 oy
(128 puan) tarafından
Tvyi kapatsanız yanında açmasanız ? Ben de izliyorum ama bebeğin hep arkası dönük geçenlerde yüzü ekrana dönüktü izledi çok şaşırdım artık o uyuduktan sonra izliyorum.
0 oy
(155 puan) tarafından
Televizyondan bişey olamaz diye düşünüyorum canım telefona bağımlı olmaktansa televizyon daha iyidir. Hem hangimiz küçükken televizyon izlemedik ki küçükken şahsen küçükken ben çokk çizgi film izlermisim ama şuan da TV yi görmek bile istemiyorum ilgimi çekmiyor kısacası korkma izlesin.
(15 puan) tarafından
Arkadaşımın 5 aylık bebeğine bakıcısı sürekli TV izlettirdiği için bebeğin algı duygusu gelişmemiş ve otizm teşhisi konuldu bakıcısı ile davalık oldular.birsey olmaz ya. Olmuş işte
(155 puan) tarafından
Ben kendim küçükken izlediğim için şuan biseyim yok ne otizm nede başka bişey çok şükür hiç bir şeyim de yok o yüzden bu yorumu yaptım. Yorumunuza yinede saygı duyarım ve evet kızım var TV yi sabah akşam açmıyorum işim olunca dikkatini dağıtmak için açıyorum izliyor ve sonra da kapatıyorum. Bu kadar
0 oy
(8,945 puan) tarafından
Bunun çözümü çok basit. Televizyonu kapatın. 
(377 puan) tarafından
Esim tv bagimlisi kapatamiyorum. O durumda cocugumun dikkatini dagitiyorum sarki soyluorum komiklik yapiorum oyun oynuorum. Her kafasini cevirdiginde heyy heyyy ne oluyor hayirrrr falan dedigim icin artik anlior bakmior. Eline oyuncak veriyorum surekli ben dinlenmek istedigimde.
(8,945 puan) tarafından
Erkeklerin eve gelir gelmez tv açması gerçekten zor bir durum. Uzmanlar arkadan gelen tv gürültüsünün dahi olumsuz etkilerinden bahsediyor. Başına oturtup bırakmamaktan iyi yine de.
(15 puan) tarafından
Kaldı ki bazıları TV den birşey olmaz hepimiz izledik gibi saçma sapan yorumlar yapıyor benim yorumlarımı gizlemişsiniz ama gerçekten çok sinirlendim üzülüyorum bebeklere ya tek başına TV çok masum muş.
(8,945 puan) tarafından
Haklı ya da haksız kaba söz kullanmak yasak olduğu için gizlendi. Kaba söz içermeyen yorumunuz duruyor. Fikir olarak size katılıyorum ama güzel cümlelerle ifade etmek daha doğru.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 464 göst.
30 Haziran 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Tostikbebe (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 532 göst.
0 oy
24 cevap 1,173 göst.
9 Ekim 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Emelbahar (1,210 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 455 göst.
...