0 oy
183 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (227 puan) tarafından

Kızlar iyi geceler, 18 günlük bebeğim var gündüz 2 saat falan uyuyor, hatta bir kaç kez 3 saat falan uyuduğu oldu ama gel gelelim gece akşam uyumuyor beşiğe koydum mu uyanıyor. Mesela şuan 9 dan beri uyutmaya çalışıyorum. Gece gündüz nasıl öğrenecek ne yapacağım tecrübeli anneler tavsiyeler verin bana :'(

4 Cevaplar

0 oy
(762 puan) tarafından
Gece gündüz öğrenmesinin en iyi yolu akşam olunca karanlıkta uyutmak, emzirmek. Gece boyunca ne kadar uyansa da odadan çıkmayıp, ışığı açmazsanız anlayacaktır. En fazla küçük bir aydınlatıcı kullanabilirsiniz. Yatağa koyunca da uyanması çok normal, henüz çok ufak ve sizi istiyor. Uyuduğu zaman yanına uzanıp beşiğe koymayı deneyin belki işe yarar. Ama dediğim gibi henüz çok ufak, zamanla geçer. 
(227 puan) tarafından
İnşallah canım, dediğin gibi yapıyorum. Gündüz salonda yanımızda uyuyor, akşam olunca odada ama halen anlaması minik adam :))
-Reklam-
0 oy
(216 puan) tarafından
Canım malesefw o kendi kendine düzene girecek ilk iki hafta bnde aşırı zorlandım resmen günde iki saat uykuyla ayakta duruyordum bol sabır diliyorum 
(227 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(364 puan) tarafından
Akşam sürekli aynı yerde karanlıkta yatır. Konuşma onunla. Bırak yatsın. Artık nasıl yatırıyorsan sallayarsk mı ninni ile mi orası sana kalmış. Benim bebeğim 11-12 gibi gece uykusuna alıştı. Daha öncesinde uyumaları kısa oluyor uyanıyor. Gece uyanınca da hiç konuşmadan emzirip gazını çıkarıp geri beliğe koyup bir iki sallıyorum uyuyor. 
(227 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
0 oy
(49 puan) tarafından
Geceleri hafif bir şekilde kundaklama yapabilirsin.eger yapmıyorsan çünkü hareket ettikleri gibi uyanıyorlar ve loş bir ışıktan başka ışıkları acmamaya gayret göster. Ve o daha çok küçük. Biz şehir değiştirince nasıl alışma sürecimiz oluyorsa o da dünya değiştirdi.:)normaldir böyle olması. Allahını izniyle geçecek.
(227 puan) tarafından
İnşallah canım çok sağol
(49 puan) tarafından
Bu arada hergun yaptıramazsanda malum kiş.2 günde bir muhakkak duş aldır.hem rahatlar hemde gelişmesi için çok faydalı.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 149 göst.
29 Ocak 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Eftelya❤️ (230 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 479 göst.
20 Mayıs 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde HappyMother (47 puan) tarafından soruldu
...