0 oy
117 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (74 puan) tarafından
3 aylik olmamıza 5 gün kaldı bebeğim hem emiyor hem mama alıyor sütüm çok fazla ama galiba doyurucu değil bebeğim memenin biri bitmeden diğerine geciyor memeyi asla bosaltmiyor sonra diğerini 5 dk emip tekrar öbür memeyi istiyor aynı memeyi verince emmiyor ağzını kapatıyor açmıyor nasıl anlıyor bilmiyorum surekli Bi o tataf Bi bu taraf dönüp duruyoruz aynı sorunu yaşayan var mı 
Bebek Ayı 3

2 Cevaplar

0 oy
(2,180 puan) tarafından
Bi memeyi bitirene kadar emmeli diye bisey yokki. Cani hangisinden kac dakka emmek isterse emer. Ben iki cocuk emzirdim, biri 8 aylik hala emiyo. Zaman zaman bu dedigini yapiyo. Digeri de yapardi. Bez sayisi iyiyse ve kilo artisi varsa kac dakika hangi memeyi emdigini cok takma.
(74 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim son sütü almalı diyorlar illaki onun için merak ettim bizim ki memeden memeye geziyor bitirmiyor hiç kilosu falan iyi bizde günde 6 7 kere degistiriyorum
(2,180 puan) tarafından
O zaman sikinti yok. O ihtiyaci olani alir zaten merak etme. Yenidogan doneminde evet dikkat etmek gerekiyor ama buyudukce daha cabuk bosaltiyolar ve kendileri ayarliyor :)
-Reklam-
0 oy
(365 puan) tarafından
Şimdi ön süt hızlı gelir su yoğunluğu olur ama besleyici değil. Bebeğin beyin gelişimine iyi gelir. Sonraki sür yavaş gelir bebeğin çekmesi uğraşması gerekir o kısım da kilo aldırır doyurur. Mamaya alıştığı yani biberona Alıştığı için kolaya kaçıyor. Meme reddinin bir türü gibi düşünün. 
(74 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 141 göst.
0 oy
18 cevap 408 göst.
0 oy
12 cevap 757 göst.
...