0 oy
128 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (25 puan) tarafından
10 günlük bebeğim ilk hafta emiyodu ama tam doymuyorsu tabi sarılık oldu bide hastanede kaldık çok sütüm gelmedi arada ek mama vermek zorunda kaldım hep aç agliyordu sütüm gelsin diye herşeyi yaptım ama az geliyor doyurmuyor bebeği bide meme ucu Küçük benim azına alınca sinirleniyor biberonuda tattı tabi arada istiyor göğsümden yawas yawas uzaklaşıyor. Birde gazını çıkardığım halde mama yiyince hep kusuyor. Nefesi kesiliyor kaç kere yaşadım anlatamam korkuyorum elimde kalıcak diye boğuluyor resmen anne sütü içse bir sıkıntı yok bazen doyuyor ozamn gazını çıkarıp uyuyor nekadar da ısrar etsem çok sinirleniyor emer gibi yapıyor emmiyor. Bir akıl verin kızlar.

2 Cevaplar

0 oy
(2,377 puan) tarafından
Canım emzirme danışmanıyla bir görüş. Bir de reflü yatağı al ya da eğimli yatır bebeğini. Sakin olmaya çalış sen panik yaptıkça bebeğin o paniği hisseder. 
(166 puan) tarafından
Evet katılıyorum ve kesinlikle silikon göğüs ucu alırsan çok işe yarar bebek rahat alır ucu ve uçları çıkarıyor. Sen hep emzir  sütün az değil daha yenisin ondan. Ve bebeğini sırt üstü çok yatırma yan yatır en çok da yüz üstü yatır kasları güçlenir gazını da atar. Gün içinde masaj hareket yap her Allahın günü yap. Birde doğru tutmalısın bebeği  emzirirnce karnı karnına dönsün yan yatsın kucağında sırt üstü değil. Mutlaka emzirme danışmanına git çok fayda görürsün uykunu almaya çalış moralini yüksek tut yapacağına annelik iç güdüne kulak ver sevgili postu açan anne
Bende tektim senin gibi korkardım elimde kalacak diye 40 çıksın diye iole çekerdim ve kaç kere sütü kusarken tıkandı nefes alamadı gözleri açıldı Allah yardım ediyor merak etme. O memeyi istiyor hevesli hevesi kırılıyor sağ şırınga kaşıkla ver biberon çok verme ana dediğim gibi silikon göğüs ucu mutlaka al pahalı değil uygun fiyatı
(25 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim silikon deniyorum silikonla alıyor biraz ama doymadigi için kızıyor bende sütüm artsın diye bol sıvı tüketiyorum ama sonraki beslenmesine dolmuyor göğsüm.
(25 puan) tarafından
Kaç kez elimde nefesi kesildi öldüm öldüm dirildim
(2,377 puan) tarafından
Sütün tazyikli mi geliyor acaba, hiç baktın mı? Öyleyse biraz sağ öyle emzir
(25 puan) tarafından
Yok tanzikli gelse keşke pompa kullandim
(166 puan) tarafından
Artar artar. Sıvı çoğaltır da sen besleyici şeyler de  tüket. Kefir sade iç. Olmadı suyla ya da maden suyuyla karışıktır bi dünya şeyler var arttırmak için. Havuç süt kanallarını açarmış. Duşta masaj yap 3 saatte 1 emzir sütüm az deme  .
(166 puan) tarafından
Gerekiyorsa mamayı şırıngayla takviye et. Biberonla verme
(25 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim sana Allah razı olsun
(166 puan) tarafından
Rica ederim canım Senden de Allah razı olsun. Ben çok çektim kimine göre küçük önemsiz basit şeydi ama içinde olduğum durumu bir tek Allah bilir o yüzden her
Yeni anne olan zorluk çekenlere üzülüyorum kendimi hatırlıyorum. Sağlıkla büyüsün sağlıkla büyüt canım. Geçer bu günler
(25 puan) tarafından
Allah razı olsun sen çok iyi bir annesin Allahım evlatlarımızı bize bağışlasin
-Reklam-
0 oy
(76 puan) tarafından
Reflü yatağı al cnm. Ayrıca sakin meme ucum küçük yok sütüm gelmiyor vs deme bol bol ver memeyi ağzına reddetse de ver sütun artacak göreceksin.
(25 puan) tarafından
İnşallah Allah razı olsun. Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 321 göst.
7 Aralık 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Patulya (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 127 göst.
7 Aralık 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Patulya (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 96 göst.
0 oy
3 cevap 195 göst.
23 Haziran 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Y.kutay (13 puan) tarafından soruldu
...