0 oy
223 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (424 puan) tarafından
Bebeğim ek gida da alıyor ama 4 günde bir kaka yapıyor. 3 gün iyi ama 4. Gün kaka yapacağı zaman çok ıkınıyor hatta ağlıyor. O kadar zorluyor ki kaka çıkan yerde kanamalar oldu. Doktor 4 günde bir olması normaldir dedi ama ben çok zorlanarak yaptığını söylediğim için bu ilacı yazdı. 1 hafta falan kullan dedi. Bunu bebeğine kullanan var mı? Nasıl veriyorsunuz? Bir zararı var mı? Fayda ediyor mu? İshal mı yapıyor? 
Bebek Ayı 8.5

3 Cevaplar

0 oy
(1,482 puan) tarafından
İshal yapmıyor bende kullandım 1 yaş öncesi 8ml kadar ilk kakayi yumuşatiyor. Ek gida beslenmesinde lifli gıdalar kullanarak bağırsakları normal cevirmeye bakın haslanmis brokoli haslanmis karnabahar pirsa yesil kabak ıspanak mandalina elma vs gunluk beslenmesinde olsun.
(424 puan) tarafından
8 ml tek seferde mi. Sürekli Elma armut kabak veriyorum resmen her gün. Patates muz veremez oldum haftalardır kabiz diye asil besin alacağı çok sevdiği gıdalar ama korkuyorum. Yine de sonuç değişmiyor kabiz kabiz
(1,482 puan) tarafından
Evet Bize Dr kilosuna göre bu sekilde vermişti gunde birkez 3 gun kullanmistim içinde bardak gibi ölçü kabı var ben su ile açıp kaşıkla vermiştim 9.5 10 aylik civarındaydı.
(1,482 puan) tarafından
Bağırsak tembelliği ilerde sorun olur. Siz uzun  bir süre beslenmesinde sebze lifli meyve  ağırlıklı ilerlemenizde fayda bağırsak çalıştırmaya alıştırmak için. Tavuk mu vereceksiniz yanında 2 tane brokolili olsun,köfte mi vereceksiniz 2 tane karnabahar olsun. Verin çiğ pirasa yesin hiç birsey olmaz hatta disleridw ağrısız çıkartır.
-Reklam-
0 oy
(99 puan) tarafından
Bnde bebeğime kullanıyorum çok güzel bir ilaç daha önce bilseydim hic fitil vermezdim etkili bir ilaç 
(424 puan) tarafından
Sizin bebeğiniz ne kadarlık nasıl dozda veriyorsunuz
(99 puan) tarafından
7 aylik 5 ml veriyorum tatlı kaşığı
0 oy
(633 puan) tarafından
Geçen bebeğime kendim zeytinyağlı bebe bisküvisi yaptım  mamalarına katmak için. 3 4 gün kadar kullandım ama hep ishaldi önce anlamadım hasta falan sandım ama bebe bisküvisini kesince düzeldi.  Dün biraz ikininca verdim aksama tekrar sıvı şekilde yaptı. Bir deneyin isterseniz. 
(424 puan) tarafından
Aşçı annenin bisküvisi var veriyorum ama herhangi bir ishal falan olmadı. Kabızlığı devam ediyor.
(633 puan) tarafından
Ben de organik aldım onlar yapmadı zaten sonra kendim yaptım. Her yerde olan tariflerden. Tereyağı çok kokuyor diye onu azaltıp zeytinyağını artirdim. O ishal yapti herhalde.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 324 göst.
28 Aralık 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde ilminur (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 208 göst.
0 oy
3 cevap 277 göst.
0 oy
1 cevap 288 göst.
...