0 oy
162 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde (21 puan) tarafından
Kızlar oğlum 24 aylık ve akşam 9 buçuk gibi kendiliğinden uyuyor. Alıştı yani. Ama saat 2 ye doğru sürekli emmek istiyor. Açıkçası çalıştığım bebeğime başkası bakıyor ve eziyet etmesin diye emzirmeyi sonlandırmak için okulun tatile girmesini bekliyorum. Gece bu kadar sık uyanmasını anlayamıyorum. Acıkıyor mu etraf öyle söylüyor. Ama gerçekten aşırı yorucu olmaya başladı. Günde 2 saat bile uyumuyorum. Her yönden etkilemeye başladı. Emzirmeyi bırakınca geçer mi yoksa gece bir şeyler yemesi gerekiyor mu? 

2 Cevaplar

0 oy
(4,095 puan) tarafından
Alışkanlık. Benimkide 24 aylık gece çok emerdi şimdi emmeyi bıraktı. Normalde çok açıksa sabah kahvaltıya koşardı sabahta uyanıyor oynuyor hemen kahvaltı istemiyor. Sakin meme bırakıp gece mama süt veya meyve suyu vs vermeyin. Bu seferde uyanıp uyanıp onu ister 
(21 puan) tarafından
Teşekkür ederim, evet bir kaç kişi de söyledi. Gece yiyecek sakın verme diye
-Reklam-
0 oy
(3,802 puan) tarafından
Canim acaba azi disleri mi cikiyo hep mi boyleydi son zamanlarda mi boyle oldu?
(21 puan) tarafından
Azı dişleri çıktı. Açıkçası son bir haftadır olan yorgunluğum inanın olmadı. Her şeye itiraz, bir direnç ama en yüksek seviyede. Ne yapacağımı şaşırdım artık
(3,802 puan) tarafından
Dogdurudur canim. Benim bebegimde 26 aylik hala emiyo. Son 1 haftadir bizde saat basi uyanip emmek istiyoruz bi de aglayarak uyaniyo. Hatta bazi gunler 1-2 saat uyanik kaldigida oldu. Son azi disi cikiyo bizimkinin ben ondan diye dusunuyorum.
İtiraz etme olayi bizde de var, hic aglamayan cocuk surekli her seye aglar oldu. Ben yapmiyorum istedigini artik ugrasmiyorumda aglayip sakinlemesini bekliyorum yoksa bende cinnet gecircem.
29-30 aylik olana kadar da emzirmeyi dusunuyorum. Normalde gece 1 kez kalkardi. Bi de suan uykusunu tam alamadigi icin asabi onunda farkindayim ama oglenleri de uyumuyo.
(21 puan) tarafından
Emzirmeyi bıraktırmaya kararlıyım. Ama şu inat tavrı ve ergen gibi davranması nasıl çözülecek ya da zamanla azalır mı bilmiyorum işte
(3,802 puan) tarafından
3 yasta biraz azaliyomus canim, 4 yasta baya azaliyomus. 2 yas sendromu denen olay. Ama ben bazi hareketlerine kiziyorum ve uyariyorum,sinir ciziyorum bu sekilde biraz azaldi.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 109 göst.
5 Nisan 2023 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Melekannesi58 (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 110 göst.
3 Mayıs 2024 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Talhanazlı (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 124 göst.
16 Eylül 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde ömüşünannesi (3 puan) tarafından soruldu
...