0 oy
141 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (94 puan) tarafından

Merhaba sevgili anneler. Bugün bir şey keşfettim. Bu arada tavsiye ettiğim şeyi her anne uygulayacak diye bir şey yok. Kimi anne ekran göstermek istemeyebilir. Ben oğlum doğduğundan beri ne yemek yapabiliyorum ne temizlik doğru düzgün. Yenidogan için zeka kartları vardı siyah beyaz kartlar. Biliyorsunuz ki çocuklar bir süre dünyayı siyah beyaz görüyor sonra yeni renkleri gormeye başlıyor. Oğluma bir haftadır onlardan gösteriyordum ve ilgisini çekiyordu. Bugün de bu kartların videosu olduğunu keşfettim. Ve denedim. Oğlum videodaki siyah beyaz şeyleri takip ediyor. Ve hiç ağlamadı izlerken ben de işimi yaptım. Tabi yarım saat falan koydum ekran karşısına sonra da uykusu geldi uyuttum. Eğer hiç bir şey yapamıyorum yardımcı olan da yok diyorsanız deneyebilirsiniz. Bu arada oğlum bir buçuk aylık. 

image

Bebek Ayı 1,5

2 Cevaplar

0 oy
(229 puan) tarafından
Arada bir olabilir tabi canım video olduğunu bende bilmiyordum 
(94 puan) tarafından
Baby sensory ismi bakabilirsiniz isterseniz
(229 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
Profil image (68 puan) tarafından
Valla kim ne derse desin bunu bende yapıyorum çünkü bizde insanız ve günde 10 dakikada olsa kendimize vakit ayırmamız lazım çok iyi oluyor o yüzden instagramda bi annede görmüştüm yorumlar çok kötüydü yok ekran gösterilirmi yok tv izletilirmi.kendileri izlemeden büyümüşler heralde
(94 puan) tarafından
Teknoloji çağındayız bence bundan faydalanmaliyiz. Abartmadan izletebiliriz zaten içerik açısından kötü değil ve çocuk takip etmesi faydalı bir şey bence.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 264 göst.
22 Mart 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde hilal95 (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 127 göst.
20 Haziran 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Almiranın annesi (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 484 göst.
...