0 oy
154 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (1 puan) tarafından

 Merhaba  bebeğimin  4 aydan sonra yüzünde  kızarıklıklar çıktı  ve   ek gida dan sonra  daha da artarak   vücuduna da yayilmaya basladi.

 Kizarikliklar iltihaplandi   sarı sivi akmaya  başladı ve kabuklandi   3 farkli    doktora goturdum atopik diyip  kortizonlu kremler verdiler  . Kremler kullandığın süre zarfında iyileşme sagladi  kremleri bırakmam la  tekrar nüks etti .

en son 

image

aktar işi yapan bir doktorun tavsiyesiyle     kekik suyu kullanmaya başladım çok şükür  iyi geldi   ve uzun süre kullanılması  halinde  iyileşeceginj söylemişti  sürmeye hala devam ediyorum günde ikikez .

 Ben  kortizonlu kremleri kullanmak zorunda kaldığım  için   içim rahat etmiyordu  böyle  bitkisel bir çözümün olduğunu öğrenince  sizinle da paylaşmak istedim  

   Allah bütün bebislere şifa versjn insallah    

  

Bebek Ayı 8 aylik

2 Cevaplar

0 oy
(124 puan) tarafından

Canım çok geçmiş olsun. Benim bir tanıdığımın bebeği de böyle kötüydü. La raoush posay diye Bir krem kullandı geçti. Hatta o krem i ben günlük kızıma ve kendime nemlendirici olarak kullanıyorum. Önce kortizonlu kremi 10 gün kadar kullan canım. Sonra günde 5 ya da 6 kez bu kremi sür. Hatta aklına geldikçe sür. İnan geçiyo. Bende bile vardı benimki bile geçti. Bende de doğuştan vardı. Taaa 20 yaşıma kadar çektim. Bu krem sayesinde geçti

La raoush posay kortizonsuz ve parabensiz 
-Reklam-
0 oy
(1,274 puan) tarafından
Gecmis olsun kuzuya kiyamam ya umarim tez zamanda geçer aminn

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 412 göst.
0 oy
11 cevap 1,098 göst.
0 oy
1 cevap 95 göst.
29 Kasım 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Papatyapapatya (126 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 237 göst.
8 Ocak 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Nisaveben (49 puan) tarafından soruldu
...