0 oy
74 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (244 puan) tarafından
Bu yaşına kadar saatli uyuyan saatli beslenen bebeğim 2 gündür uyumak istemiyo. Arada zor uyuduğu olurdu ama uyurdu yani. 2 gündür uyutacağımızı anladığında bile basıyo çığlığı hüngür hüngür ağlıyo. O kadar düşüyo kalkıyo canı yanıyo böyle ağlamıyo yani. Saatlerce uyutmaya çalışıyoruz gözünü tam kapatıp dalıcakken bişey yapıp uyandırıyo kendini. Günde 2 uyku yapıyoruz sonra gece uykusun ageçiyoruz. Ama artık uyku düzeni birbirine girdi uykuszluktan bayılacak nerdeyse ama uyumak istemiyor. 7. Dişini hiç sorunsuz alttan yeni çıkardı 8. Dişini de çıkarıcak sanırım. Neden böyle yapıyo anlamıyorum. Ne yapmak gerekir çalılan biriyim uykusuz kalıyorum çok zorlanıyorum. 
Bebek Ayı 14

1 cevap

0 oy
(9,107 puan) tarafından
14 aylık dişleri en zor çıkan ve en uzun süren dişler 
(244 puan) tarafından
Daha öncekiler çok ateş boğaz ağrısı kulak ağrısı yapmıştı. 7. Dişi çıkarken hiç fark etmedik bile. Dişle alakalı olduğunu sanmıyorum huyunda bi değişiklik var sanki. Bana hiç düşkün olmayan çocuk wc ye gitmeme izin vermemeye başladı. Sürekli kucak ilgi istiyo. Kontrol ediyo yerimde miyim diye Bişeyden mi korkuyo noldu anlamıyorum
(9,107 puan) tarafından
31 aylık çocuğum şu zamana kadar en zor ne zamandı deseler 14 15 ay arası derim. 1 ay o da bende mahvolduk. Resmen kanguru yavrusu gibi yapışık gezdik. Ama bende bunun bir dönem olduğu için onun istediğinden bile fazla sarıldım kucağıma aldım. Böyle dönemler güvenli bağlanma için en dikkat etmek gereken zamanlar çünkü.
(244 puan) tarafından
Peki ne yapmak gerekir? Uykuya yatıramıyoruz hiç 2 saat uyutmaya çalıştım ağladı hırpaladı kendini zorladıkça daha da ağladı asla uyumak istemiyo beşiğe yatıramadım. Kucağımda uyuyakaldı 2 dk da. Doğduğundan beri Kucakta durmayı asla sevmeyen bi bebek. Bundan sonra nasıl uyutucaz çok kötü düzenimiz bozuldu ağlamasına dayanamıyoruz.
(9,107 puan) tarafından
Nasıl isterse öyle devam edin.. Benim ki de aynıydı. Tatildeydi birde ama ne tatili. Kucağımda uyuyup uyanıp yiyip içerdi. Diş olayı bitti zaten kendisi uzaklaşmak istedi normale döndü
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 151 göst.
1 Nisan 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Ay_bükem (244 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 213 göst.
0 oy
5 cevap 207 göst.
31 Mart 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Annelik güzel:) (241 puan) tarafından soruldu
...