0 oy
198 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (99 puan) tarafından
Sirt ustü yatirdigim her zaman bogazina süt gelip nefessiz kaliyor kusuyor. Ben de her zaman sag sol yapiyorum bu yuzden. Su an 15 gunluk. Kafasinin normal olmasi icin düz de yatmasi lazim ama ne zmaan baslanmali sırt üstü yatirilmaya?

4 Cevaplar

0 oy
(2,384 puan) tarafından
Mide gazını çıkarırsanız ve reflü yatağı kullanırsanız anlattığınız şey olmayacaktır yatınca. 

Düz yatmasa da daha çok yeni kafası ***** olmaz korkmayın. 
(99 puan) tarafından
Reflü yatagında yatıyor zaten ama yine de her deneyişimdi morarıyor sütü kaçıyor bogazina sonra kusuyor
(2,384 puan) tarafından
Çok erken zaten öyle yatması için. Allah korısın görmezsiniz falan. Daima yan yatırın. 1 ayı geçsin bakarsınız duruma göre.
-Reklam-
0 oy
(198 puan) tarafından
Ya canım bir bir tarafına yatarız bir bir tarafına yatır zaten büyüdükçe kafasını sağa sola yani böyle 2 aylık falan olduğunda Kendi kafasında her şekilde çevirebiliyor böyle sağa sola çevirebiliyor kafası düzleşiyor yarın bir gün dönmeye başladı mı daha da düzleşecek kafası ***** olmaz korkma
0 oy
(104 puan) tarafından
Daha çok küçük bende diğer hanımlar gibi yatirmayin derim ben 1.5 - 2 aylik olduktan sonra  düz yatırmaya başladım korkuyodum süt boğazına kacar diye ve kafası doğduğundan çok dikti 2 aydan sonra sırt üstü yatırdım şuan 6 aylık hiç bi sorun yok sonradan düzeliyor acele etmeyin sağlıkla büyütün inşallah:)
0 oy
Profil image (109 puan) tarafından

Her bebek bir değil benim doğduğu günden itibaren sırt üstü yatıyor sorun da olmuyor gerçi kızım doğduktan ilk bir hafta yoğun bakım kuvezinde kaldı solunum sıkıntısı için her gittiğimde küvezde farklı pozisyonlarda yatırıyorlardi  mama verip gazını çıkartıp sırt üstü yada yan yada yüz üstü yada başına yastık yada eyrik şekilde pozisyondan yatırıyorlardi ama mama geri gelip boğazında kalır. Boğulur diyodum gazını çıkardıktan sonra bişey olmaz her pozisyonda da yatar diyodu

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 598 göst.
25 Şubat 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Balbazar (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 624 göst.
0 oy
4 cevap 342 göst.
6 Temmuz 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Pembiş (750 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 580 göst.
...