0 oy
276 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (486 puan) tarafından
Kizim beni uykusuz bırakiyor.

Eşim narsits bir insan.

Gecmisi hatirlamiyorum gelecek beklentim yok.

Uykum var.

Yorgunum

Haksizim.

Vitamin ne önerirsinizz

7 Cevaplar

+1 oy
(24 puan) tarafından
Bunun bence bir cozumu yok dr gittim tahliller yaptirdim hic bir sorun cikmadi 4 cocuk gamsiz bir es kaynana gorumce de varsa oh yorgunluk icin hicbir care yok.arkadasim kendini avutmaya hiccccccc gerek yok.sahsen ben bir cozum bulamadim tek bir cozjm var evdeki gereksizleri temizlemek ve es destegi oda eger yontulmamis bir odunla evliysen imkansiz.herkeze kibar yardim sever evde karisina gelince sen yaparsin ben yapcaksam senle niye evlendim der.cozum yok yani maalesefkelin ilaci olsa kendi kafasina surecek.
(15 puan) tarafından
Duygularımın tercümanını buldum sanki :(
Ben de gittim doktora yorgunluk için ayakta duracak halim kalmadı bana takviye dedim tahlillerin çok güzel ilaç veremem dedi. Senin yorgunluğun kızın büyüyünce geçecek ama çok istiyorsan bi destek magvital kullan dedi ama bazı doktorlar emzirme döneminde onaylamıyor onun için bu ilacı da kullanamadım. Aylardır  zombi gibiyim :('
(24 puan) tarafından
Aynen bnde zombi gibiyim suan asiri uykum var kolumu kaldiracak halim yok yatamiyorum dadinleneyim.evdeki herkez hasta oluyor yatiyor ben hastayken de yatip dinlenemiuorum.bu hic adil degil.
-Reklam-
0 oy
(644 puan) tarafından
Bu söylediklerinizi düzeltecek vitamin bilsek keşke. Ama vitamin eksikliği için imom latte kullandım. Emzirme dönemine de uygun. Enerji verdi mi derseniz hayır. 
0 oy
(2,370 puan) tarafından
İmom latte kullanıyorum. Memnunum. 
0 oy
(616 puan) tarafından
B12 seviyenize batirin ben baktirmadan basladim iyi geldi 
0 oy
(466 puan) tarafından
Bence kan tahlili yaptırsan doktor karar verse daha iyi. Demirin mı düşük B12'in mi D vitaminin mı biz bilemeyiz ki canım 
0 oy
(171 puan) tarafından
Ganonun 3ü birarada kahvesini sabah enerji versin diye, sıcak çikolatasıni da sütüm artsın diye kullandım. Kahvesi zaten kafeinsiz o yüzden çocuğa ekstra enerji geçmiyor. Enerjim yükseldi. Çikolatası da sütümü çok arttırdı ve mutluluk hormonu salgilatiyor. Artık o kadar çaresiz ve vazgeçmiş hissetmiyorum. Uykusuzlugumla da daha rahat baş ediyorum. Sende birer paket alıp dene istersen. Rahatlarsan devam edersin. İçinde vitaminler mineraller de olduğundan sütünün kalitesi de artar.
(171 puan) tarafından
Kızım içinde çocuk doktoru Vicol damla verdi. İçinde Melisa papatya vs. gibi bitkiler var. Alışkanlık yapmasın diye hergün vermiyorum ama tükendiğim günlerde damlalikla ondan veriyorum. Çok rahat ve huzurlu uyuyor. Kakasını falanda çok rahat yapıp gevsiyor. Onuda tavsiye ederim. Allah yardımcın olsun canım..
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Hamileyken kullandıklarımı kullanıyorum. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 96 göst.
15 Aralık 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Pppp (1,490 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 448 göst.
19 Kasım 2019 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Nilgün (663 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,071 göst.
26 Şubat 2024 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Gizemyldz1 (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 907 göst.
...