0 oy
210 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (20 puan) tarafından

Ek gıdaya başlicaz ne vericem ne sıklıkta vericem mamayı ne zaman vericem hiçbir şey bilmiyorum ne kadar taddiricam yardımcı olur musunuz :'(

4 Cevaplar

0 oy
(347 puan) tarafından
Bende bekliyim burada bizde başlayacaz herkes ayrı bise diyo kafam çok karışık diyetisyene bile gittim öğrenmek için daha çok karıştı kafam :))))
-Reklam-
0 oy
(62 puan) tarafından
Sebze çorbası yoğurt çorbası tarhana çorbası .. meyve püresi (muz ve patates hariç ilk başlamada kabızlık yapıyor)bunlar tabi tuzsuz olucak 5 çay kaşığı ver sadece.günde 1 kere öğlen verebilirsin.

Hipp 6 aylık kaşık mamaları var onlardan alabilirsin .ben onların içine kuru meyve (incir kayısı hurma ) bunları sıcak suda bekletip blendrle geçiyom mamaya katıp veriyorum.. çorbaları organik zeytinyağı koyuyorum 1 Çay kaşığı.. kaşık mamaya bazen pekmez katıyorum.
(20 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından

3gün kuralı ile vermelisin tadım olarak vereceksiniz zaten doyumluk değil amacı alerjisi varmı besinlere karşı die buharda yada suda haşlayarak püre halinde vermelisin ay atladıkça pütürlü vermelisin Tuz şeker Salça bal inek sütü yasak Bi yaşına kadar Peynir olarak tuzsuz labne satılıo ondan verebilir sin Cici bebe gibi hazır gıdalardan uzak tutun bebeği organik bebe bisküvisi alın yada evde siz yapın bebeklere özel Pirinç unu irmik ve yulaf alın e bebek ten tadımlardn sonra evde siz mama yaparsınız yemesi için attığım listeye uyun 6. Ay boyunca sonra tarif yaparsınız siz 

image

image

(20 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(20 puan) tarafından
YouTube de osman gönülal çocuk Dr. Ek gıda ile ilgili bilgi videoları var izleyebilirsin  
(20 puan) tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 271 göst.
19 Eylül 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Emineeeefe (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 377 göst.
23 Mart 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Banu.28 (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 228 göst.
...