0 oy
229 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (120 puan) tarafından
tarafından kapalı
Bebekleriniz kaç dk emiyor acaba ortalama 
Bebek Ayı 25 gün
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(57 puan) tarafından
Canim benim bebeğim şimdi 80 günlük 1 aylıkken memede hemen uyuya kaliyordu ilk ay kilo alımı olmadı uyandırıp uyandırıp emzirmek gerekiyormuş en az tek memede 30 dakika kalmaymis. Birde bir meme tamamen boşalmadan diğerine gecmemek gerekiyormus önden gelen karbonhidratli süt arkadan gelen yagliymis o yağlı sütü alması gerekiyormuş. Bebeğin güzel cekiyorsa sorun yok ama böyle nazlı nazlı uyuya uyuya yorularak emiyorsa o bıraktığı zaman memenin ucunu hafif sık baktun süt daha var 30 dakika dolmamış uyandır emzir. Ben emzirme polikliniğine gitmiştim orada bana böyle anlattılar. Birde her agladiginda meme ver devamlı emsin demişlerdi 20 günlükken gitmiştim. Bu 30 dakika aktif emiyorsa gerekli sureymis. Büyüdükçe daha çabuk bosalttigi için süre kisaliyor.
-Reklam-
0 oy
(2,257 puan) tarafından
1 aylik bebekler emerken memede uyuyakalir. Sen memede uyusa da uyandirip aktif sekilde emzirmen lazim. Her memeyi en az 15er dakika emmeli yani en az yarim saat emzirmen lazim 2 saatte 1.
(120 puan) tarafından
Tamam teşekkürler benimkisi yarım saat birini yarım saat de diğerini emiyor fazla mı sıkıntı var mı acaba diye sormak istedim en az yarım saatse iyi 1 saat fazla değildir o zmn değil mi
(2,257 puan) tarafından
Emiyosa ne ala ama ben iki cocugumu da ilk 40 gun boyle besledim. Ikisini de bosaltmis oldu yani. Kilo alimi da iyiydi. Onemli olan aktif emmesi.
0 oy
(42 puan) tarafından
Benim 6 saat aralıksız emzirdiğim oldu o dönemler, aktif emme değildi ama seviyordu. İdeali max 30 dk biri 30 dk biri. Şu an 2,5 aylık daha yeni yeni normalleşiyor emmeler

İlgili bir soru bulunamadı

...