0 oy
189 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (196 puan) tarafından
4 aylık olmasına 11 gün var. Ayın 26 sında 4. Ay bitiyor 5. Aydan gün alıyoruz yani.. 4. Aya geçtiğimizden beri oğlum değişti. Atak ayı biliyorum ama beni çok yordu. İlk başta gündüz uyuyordu gece uyumuyordu. Buna ek olarak gece çığlık çığlığa ağlamasi başladı. Dün gece olmadı böyle birşey maşallah dedim içimden. Bu gece yani az önce yine başladı çığlık çığlığa ağlamasi, buna ek olarak ise ayaklarimdan indirdiğim andan itibaren ağlıyor. Beşiğine koysam sallasam yok illa ayak. En fazla 20 dakka beşikte uyuyor sonra tekrar ağlıyor. Birde buna ek olarak sürekli uyuma isteği ama uykuya tam gecememe hemen uyuma hali var. Dili surekli dışarıda duruyor. Dilini çiğniyor. Ellerini ağzına sokuyordu ilk başta onu bıraktı fazla sokmuyor ama tuttuğu her şeyi ağzına götürme peşinde. Diş mi ne anlamadım gitti. Atak haftası da daha ne kadar sürecek yıprandım daha. Gece çığlıkla uyanmak çok zor bir durum. Benim psikolojimi de etkiliyor. Meme ise hayatini devam ettirecek şekilde yiyor. Fazla eskisi gibi emip emip çekip uzatmiyor yani. Az bişe karnına gidip hemen bırakıyor ağlıyor. Bir de uykusunda irkiliyor. Kundakliyordum ben önce bir kolunu sonra 2 kol serbest şekilde bırakmaya başladım. El kol dan eskisi gibi irkilmiyor. Ama yinr ne oluyorsa irkiliyor. Ses tonumu daha çok kontrol etmeye başladım. Eskiler ayna gösterme derler ona da baktirmiyorum. Anlamadım gitti yani. Birde ne oluyorsa ben eşimin köyüne gittiğim zaman ya bana ya da oğluma muhakkak böyle huysuzluk geliyor. Ben bile anlamıyorum yani kendimi. Hiçbir sebep yokken eşime huysuzluk yapıyorum. Çok nazar var herhalde. Bir de 4 aylık ama hiç 4 aylık değil gibi. O kadar spor etkinlik bana da yapılsa bende öyle olurum :D tüm günüm onunla geçiyor. Şimdiden oturmaya başladı canlı ve cansız destek ile. Neyse uzun oldu. Bu nazardan mi? Atak haftasından mi oluyor bı aydinlatin beni. 

3 Cevaplar

0 oy
(46 puan) tarafından
Geçmiş olsun .Şuan 2 yaşında olan oğlum da aynı bu şekilde uykuları düzensiz yorucu bir bebekti ve kolikti. Atak haftası ve diş çıkardığından dolayı muhtemelen huzursuz .Köye gidince huzursuz oluyor yazmışsınız her ortam değişimi bebeklerde strese ve huzursuzluğa yol açar genelde muhtemelen bundan dolayı.Diş çıkardığından emin olduğunuzda doktor kontrolünde calpol vs kullanırsınız bir tık rahatlar.Ve merak etmeyin illaki bugünler geçiyor  yalnız değilsiniz şuan aynı anda aynı sorunu yaşayan anneler var. Üzülmeyin.Sağlıcakla büyüsün bebeğiniz.
(34 puan) tarafından
Var canım ben de oğlum 4 aylık şuanda  seninle aynı durumdayız .sanki bizi anlatmışsın .  Büyük ihtimalle dış cikartacaklari için böyleler eline durmadan dışını kasiya bilecek birseyler ver birde eczaneden diş Jeli al oda biraz rahatlatıyor.
-Reklam-
0 oy
(525 puan) tarafından
dişleri kaşındığı için emmiyor zeytinyağı karanfil kürü dene takviye mama kullan imkanın varsa nazar muskası yazdır ve kurşun döktür canım 
0 oy
(26 puan) tarafından
Dişlerinden karanfilli kur deneyin büyüdükçe huyları değişiyor artık bide uyurken başında Adıyat ve saffat sürelerini açıp dinletin gün içinde evinizde bebeğinizin bulunduğu yerde yüksek sesle bakara sesi açın ki kötü şeyler uzaklaşsjn melek oldukları için kötü şeyler onları korkutabiliyor 8 aylik kzm var uyurken sabaha kadar başında dualar caliyor uyku rukyesi nebe sureleri bunlar hep bebegi rahatlatır her gece cigliklarla uyanan kızıma böyle şifa bulmuştum 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 96 göst.
0 oy
3 cevap 126 göst.
0 oy
9 cevap 338 göst.
0 oy
4 cevap 227 göst.
16 Eylül 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Ayse.1406 (136 puan) tarafından soruldu
...