0 oy
224 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (25 puan) tarafından
Bebeğim 1 aylık olucak bir hafta sonra ama hala sütüm az neler denedim hep emzirdim olmuyor yedigimin ictigimin haddi hesabı yok şu da içiyorum rezenede komposto  aklınıza gelen herşey burada annelere akıl verirdim ama ben yapamadım cogalmiyor goğsum ikisini sağdim bı kaç defa 30 ml toplamda cogalsa tmm ama cogalmiyor hep mamaya kaldık mam yiyor. ne yapmalıyım

4 Cevaplar

0 oy
(171 puan) tarafından
Bestlak süt arttırıcı damla kullandınız mı?
-Reklam-
0 oy
(46 puan) tarafından
Bol bol su tüketmeyi ihmal eetmeyiniz süt eşittir bol bol emzirme bol su.Diger besinlerin sütü arttırdığı bilimsel olarak kanıtlanmamış.Streste sütünüzün miktarını etkiler.Bu yüzden sütüm yok az vs şeklinde düşünmeye odaklanmayın.Gak diyince guk diyince memeye devam.Bir çok makalede süt miktarının emzirme ile ilişkili olduğu yazıyor. Memeler ihtiyaç miktarında süt üretiyor.Tüm bunlara rağmen sütünüzün azalsa dahi ek besin olarak mama kullanmanız ayıp değil günah değil.Herşey bebeğinizin sağlığı için en önemli şey bu.Yani kısacası üzmeyin kendinizi.Umarım yardımcı olmuşturum. 
(25 puan) tarafından
Bol su içiyorum ama bişi farkettim sütüm az da olsa yeri geliyor kendi akıyor acaba cogaldiginin isaretimi bu. Birde hep goğsumde veriyorum ama ağlıyor. Alıyor goğsumu uç dört kez çekiyor sonra ağlıyor böyle devam ediyor ağzına alıyor ağlıyor kendini çekiyor geri. bazen ağzından süt akttihini görüyorum hiç mi gelmiyor qcaba diye ama az da olsa geliyo.
0 oy
(29 puan) tarafından
Kilo alımı nasıl 
(25 puan) tarafından
Daha randevu zamanı gelmedi. 19 unda ama mama yediği için kilo probleminin olduğunu düşünüyorum.
0 oy
(210 puan) tarafından
Benim de öyleydi. Ben tahin ve balı karıştırıp yediğimde sütümün arttığını şans eseri farkettim ama ben farkettiğimde 4 aylıktı kızım hiç bir zaman tam olarak sütüm kızıma yetmedi ama çok şükür şimdi 18 aylık ve ben 5 gün önce sütten kestim kızımı sizde bir deneyin isterseniz.
(22 puan) tarafından
Tahin bal tereyag annem nette gormus deneyelim dedik cok hosuma gitti dediginiz gibi sutumun arttigini farkettim birde dut kurusu cok ise yaradi.
(25 puan) tarafından
Allah razı olsun denicem bakalım. Artık biberona alıştı gibi bişey ağlıyor biberonla çabuk karnı doyuyor ya
(210 puan) tarafından
Benim kızım da öyleydi ama ben pes etmedim çok çabaladım emzirmek için 18 ay emzirdim çok şükür sizde pes etmeyin inşallah emer.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 173 göst.
0 oy
18 cevap 798 göst.
26 Şubat 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Seymen (1,021 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 372 göst.
20 Aralık 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde misafir tarafından soruldu
...