0 oy
95 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (126 puan) tarafından
Kizlar emziriyorum on gün önce mememde yumurta buyuklugunde sertlik olduğunu farkettim doktora gittim antibiyotik verdi ama geçmiyor başka bitkisel çözümü varmi lütfen soylermisiniz yoksa enjekterlo falan cekeceklermis onada korkuyorum. 

4 Cevaplar

0 oy
(577 puan) tarafından
Mastit olmuş olabilir sıcak suyun altında o bölgeye masaj yapın zamanla geçiyor 
-Reklam-
0 oy
Profil image (163 puan) tarafından
mastit olmuşsun muhtemelen. haşlanmış lahana sarıyorlar. iyi geliyor. 
0 oy
(171 puan) tarafından
Benimde olmuştu. Neler yaptığımı anlatayım sana. İlk gün sıcak suyun altına girdim eşim çok yardımcı oldu bu konuda ben sıcak suyu göğsüme tuttum eşim masaj yaptı her mesajın ardından hemen süt pompası ile göğsümdeki sütleri sağdı sonra tekrar devam etti tekrar sağdı. Bu şekilde bir yarım saat masaj ve sağım yaptık. Yumuşattı biraz. O gün yatmadan önce de annem lahana başladı sıcak şekilde göğsüme koydu ve üzerini havlu ile kapattı o şekilde yattım ve sabah kalktığımda çıkardım hemen sıcak duşa girdim. Duştan çıkınca hemen o sütü tekrar sağdım. Kızarıklık azaldı sertlik azaldı ağrı da hafifledi. İkinci gün annem bir de hamur yapayım tamamen geçer dedi. Hamur yoğurdu çok az tavada pişirdi bir tarafini yağladı yağlı kısmı yine sıcak şekilde göğsüme koydu ve gece o şekilde bekledi ve yine duşa girdim sabahına. Hamurdan sonra da ne şişlik ne ağrı ne kızarıklık hiçbiri kalmadı elhamdülillah. Ağrıdan yürüyemez olmuştum bebeğimi emzirirken sagarken hep ağladım. Allah şifa versin mastit çok zor. Ama yaptıklarımı dene istersen.
0 oy
(45 puan) tarafından
Kız o bendede olmuştu valla doktora fln gitmedim ağrıyan yeri arkadaşların deidgi gibi sıcak suyla yıkadım sıcak su koydum oraya şişeyle fln koy bide emzirirken orayı sıktırarak emzir kesinlikle bunu yap bak ağrıyan yeri sıktıra sıktıra emzir 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 79 göst.
15 Ocak 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Eliff_tprk (126 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 46 göst.
16 Ağustos 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Seyda993 (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
23 Kasım 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Cici_kiz06 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 142 göst.
16 Ağustos 2021 Doğum Sonrası Anne kategorisinde edsa_32 (296 puan) tarafından soruldu
...