0 oy
131 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde (88 puan) tarafından
Çok sık hastalanıyor nezle oluyor 

Bide cildi çok kuru önerdiğiniz vucut losyonu var mı? 
Bebek Ayı 30

2 Cevaplar

0 oy
(3,556 puan) tarafından
Aldiramazsin canim 4 yaşından önce bademcik ameliyati yapılmıyor. En fazla torpuleme yapılıyor. O da doktor onay verirse...bende en son baktırdım. Doktor bu sekilde belirtti.
(88 puan) tarafından
Sizin çocuk kaç yaşında yaptırdınız mı siz
(3,556 puan) tarafından
2.5 yasinda yaptirmadim canim baktırdım ve doktor ile konuştum. 4 yaşından önce yapılmıyor dedi sadece torpuleme oluyor ama onda da büyüme ihtimali var dedi.
(88 puan) tarafından
Anladım horlama ve alerjisi de var mı cilt kuruluğu genelde oluyor diyorlar bu bademciği bağlı.
(3,556 puan) tarafından
Alerjisi var canim, horlaması yok. Cilt kuruluğu da yok. Cilt kurulugunu ilk defa duydum. Cunku benimde vardı. Bayagi ileri seviyede ama hic cilt kuruluğu yasamadim. Benim bebegim cok sık hasta oluyor. O yuzden gittim. 2 yasinda gitmiştim. 2 ayda bir hasta oluyor. Geniz eti ve bademcige baktırdım. Genzinde bir sey yok. Ama bademcigi buyuk cikti. Doktor 2 yasina kadar çok sık hastalanmasi cok normal dedi. O yuzden bu kışta bakariz dedi. Eger yine cok sık olursa geniz eti ameliyati olur dedi. Ama bademcik  4 yaşından önce olmuyor dedi.
-Reklam-
0 oy
(1,484 puan) tarafından

Solunum durması gibi birseye sebebiyet vermiyor ve yılda 8 den fazla hastalanmiyorsa bence ameliyat için acele etmeyin.Benim kiziminda  alerjik geniz eti büyük sabit bir kbb ile takipli ilerliyorum.


Gunluk kullanım için la roche-posay lipikar baume losyon tavsiye ederim fiyatı pahalı ama etkili ve uzun süreli kullanabiliyorsunuz.
(88 puan) tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 116 göst.
0 oy
5 cevap 465 göst.
0 oy
2 cevap 181 göst.
0 oy
2 cevap 181 göst.
7 Ekim 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Zümraesma (1 puan) tarafından soruldu
...