0 oy
425 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (303 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Selam kızlar oğlum 120 günlük. Vala yıldım artık gqzdan. İlk iki ay gece gazı olmazdı gündüz hep gazliydi son 4 haftadır inaninki artık uyku haram geceleri sabaha kadar toplamda 3 saat felan uyuyordur diğer saatler hep uykuda kalkıp gazı için odayı turlayip gazını alıyorum. Çıkarıyor ama yetmiyor bir saat sonra tekrar aynı. Ve sürekli kıvranıyor gazdan geceleri .2 kutu nursey harvey, metsil zinco, biogai hepsini kullandım üstüne rezene içiyorum, ayakrina sıcak su torbası koyuyorum, masaj yapiyorum çıkarıyor ve en fazla bir buçuk saat rahat duruyor sonra yine başlıyor .anne sütü tek alıyor yeidklerime dikkat ediyorum.  Başka fikri olan söylesin lütfen. Birde son zamanlarda 5 günde 4 günde bir kaka yapıyor. Bugün de tam 7 gündür kaka yapmadı ama kabız da degil, bu kadar zaman yapmazsa bile yaptığında sulu şekilde yapıyor her tarafi batıyor acaba bağırsaklarında sorun mu var? Bu kadar uzun sürede kabız değilse eğer?
Bebek Ayı 120

7 Cevaplar

0 oy
(622 puan) tarafından
Bizde ayni durumdayiz canim biz careyi muskatta bulduk. Muskati azcik rendeledim azcik sütümle karıştırıp verdim cok rahatladi masaAllah. Bide rezene kimyon ve muskati karistirip iciyorum oda fazda sagliyor. 
(303 puan) tarafından
Yazmayı unuttum bir haftadır deniyorum muskati
 çıkarıyor ve üst üste ama gece yatarken yine kıvranan ve gazını çıkartamiyor
(622 puan) tarafından
Ozman tuvaletini yapmaya calisiyot bence. Bizim.basimiza gelmisti kabiz degildi ama yapmiyorfu hatta yapinca ishal gibi sulu oluyordu cok aferdin gazla beraber ikinarak cikartiyordu buyuk tuvaletini
(303 puan) tarafından
Hasan aynen tam da anlattığın gibi işte. Annemle olmaz 7 gün fazla diyor
-Reklam-
0 oy
(662 puan) tarafından
Doktora danışıp bikac kaşık bebise rezene verebilirsin canm bn onun faydasını gördüm 
0 oy
(43 puan) tarafından
Merhaba atak haftası olmasın 5. Ayımız nasıl zor geçmişti siz anlatırken tekrar hatırladım kaka günlerimiz uzamıştı fitil koyuyordum ona ramen uyutamıyordum gece oada oda geziniyorduk 
(303 puan) tarafından
Yasa atak haftası mı? Ama eminim gazdır çünkü gazı çıkınca rahat bir iki saat duruyor
0 oy
(427 puan) tarafından
Biogaia ve zincoyu aynı anda ver canim. Bizde o işe yaradı. Doktorun bana söylediği piyasadaki en iyi gaz ilaci biogaia. 
(303 puan) tarafından
Bigogai ve metsil beraber verdim aynıydı ya
0 oy
(69 puan) tarafından
Cnm bnm de aynıydı artık ilaç ve gaz damlalarını denemekten vazgeçtim ayağına pamuk sar o da işe yaradı bizde ve 3 damla Zeytin yağı veriyorum 
(303 puan) tarafından
Zeytinyağı kakasını yapsın diye bugün bir çay kaşığı verdim.pamugu duydum da hiç denemedim açıkçası. Sizde yaradı mı ise.
(69 puan) tarafından
Bizde ise yaradı cnm ayağını sıcak tuttuğunda gazi daha çok azaldı halen çok fazla gazını çıkaramıyor ama eskisi kadar da kötü değil birde bizde d vitamini gaz yapıyor d vitamini verdiğim gün yavrum kıvranıyor bu nedenle ara  ara vermeye başladım gaz olayı hal olduktan sonra daha düzenli vereceğim
(303 puan) tarafından
Yaa oda mi yapıyormuş. Ben iki gün keseyim hele
0 oy
(122 puan) tarafından
Canım bu aylarda artık gaz im azalması lazım bence kaka yapmaya çalışıyor.  Bi çocuk cerrahina götür çok ıkınıyorsa makatinda çatlak olabilurcatlak varsa kaka yapamaz aciyo diye ve her gaz da ağlar.  Ama anne sütü alan bebekte 10 güne kadar kaka yapmamasi normal diyorlar.  Benim bebegim de kaka yapmaya 1 saat kıvranıyordu fitil mi alsak dedik meğer 1 saate kadar ıkınmasi normal miş.  Büyüyorlar ama çok sancılı bu süreç.  Rabbim kolaylık versin. 
(122 puan) tarafından
Bir de yazmayı unuttum benim bebeğim de çok gazliydi artık ne yiyeceğimi sasirmistim meğer kırmızı et sancı yapıyormuş geç farkettim kırmızı et yemiyorum sadece tavuk balık yiyorum çok şükür çok rahatız.  Takıp et sürekli yedigin bisey gaz yapiyor olabilir rahatsız ediyor olabilir.
(303 puan) tarafından
Ne bilim çevrem on gün normal değil diyor. Randevm Perşembe gideceğim mecbur. Tavuk pilav makarna arada patates yiyom
(303 puan) tarafından
3 aydan sonra azalmadi Sadece gündüzleri gazını çıkarıyor bazen kendisi. Ama arttı yani
(122 puan) tarafından
Pilav bulgur sa bulgur çok gaz yapar
0 oy
(302 puan) tarafından
Acile gotur lavman yapsinlar tuvaletini oyle yapar rahatlar bebegin
(303 puan) tarafından
Perşembeyi beklemeyeyim mı? Randevu su var

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 63 göst.
7 Ekim 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 514 göst.
0 oy
2 cevap 286 göst.
0 oy
4 cevap 160 göst.
5 Haziran 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Mnvvr3800 (40 puan) tarafından soruldu
...