0 oy
190 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (20 puan) tarafından
Arkadaşlar iyi akşamlar.Oğluma sütüm yetmediği için 2. ayından itibaren  mama da veriyorum.Bebeğim   tam 6 aylık oldu haliyle ek gıdaya da  geçtik,ve günde 2 öğün olarak, fazla olmamak şartı ile kaşık maması,çorba vs.veriyorum.Ve mamayı da 2 numara almaya başladık.

1.Sorum: Mamalar neye göre numaralandırılır.Yani daha mı tok tutar yoksa ek gıda süresi olduğu için daha mı hafif içeriği vardır.(Bana doymuyormuş gibi geliyor, düşüncem bundan.)

2.Sorum:Mesela çorba verdim yada kaşık maması doyup doymadığını anlamıyorum.Bir süre sonra reddediyor ağzını açmıyor,bende doydu zannediyorum ama sonrasında sürekli ağlıyor.Mama verince bir daha da ağlamıyor düzeni tutturamadım bir türlü.

Acemi anneyim,yardım edenim yok (daha doğrusu yardımcı olan çok ama herkes kendi bildiğini yanlış olsa da  söylediği için kafam karışıyor,biri ver diyor biri onu verme bunu ver diyor.)Yardımınızı bekliyorum.
Bebek Ayı 6 buçuk

2 Cevaplar

0 oy
(568 puan) tarafından
Ek gıda olayı şuanda tamamen tadımlık olacaktır. Her geçen gün miktarı artırarak devam edeceksiniz. 2 numara mama şuanda vücudu için tam beslenme sağlar, 1 numara tam olarak doyum sağlamaz
-Reklam-
0 oy
(34 puan) tarafından
2 numara mamaya 6 ay bitince başlamanız gerekiyor doktorumuz bize bu şekilde söyledi daha doyurucu değil vitamin mineral oranı daha yüksek çünkü daha fazlasına ihtiyacı var . Az yemesi normal alışma süreci çünkü . Benim bebeğimde öyle 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 226 göst.
0 oy
1 cevap 113 göst.
1 Ocak 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Liya'M (126 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 176 göst.
12 Mart 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Rabiadevran (230 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 295 göst.
...