0 oy
211 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde (296 puan) tarafından

Benim oglum hic yemek yemiyor bu nasıl oluyor ben bilmiyorum artık.26 aylik oldu 6 ayından beri toplasak 2 ay duzgun gerçek anlamda biseyler yemiştir.

Aksama kadar aç aç duruyor cesit cesit corba pankek kek vs yapıp yapıp atıyorum gun boyu.yemek saatlerinde yemeyecegini bile bile ona da tabak yapıyorum al mamayi anne diyor.
Meme emiyor ama ole bir sut filan da yok.beslenme terapisi ne gidiyoruz.oyun oynatarak yedirin dio yemezse suratınız bile düşmesin ama dio da yapamıyorum artık sinirlerim dayanmıyor.
11 kilo suan oda 6 aylikken zaten 9bucuk kiloydu
Bebek Ayı 26

5 Cevaplar

0 oy
(175 puan) tarafından
Benim oğlumda yemiyor hiç çok üzülüyorum bende. Sizinki yine ıyiymis benim ki 22.5 aylık 9.5 kilo. Ya hiç yemiyor yada 2 kere zor aliyor. Meme bırakmayı düşünüyorum ama hiç yemez diye korkuyorum. Yemeyen çocuk aşırı derece de zor. Psikolojim alt üst oluyor yemek saati. 
(296 puan) tarafından
Ya benimde artık psikolojim dayanmıyor.hastalik donemi dis donemi vs artık kılıf bulmaktan da yoruldum.cunku  6 aylıktan beri bole tadını bildigi yiyecek sayısı sinirli .katı seyler hayatta yemez.pure corba onlarida sagolsun arada yiyor.bebekken cok kiloluydu onun ekmeğini yedik bugüne kadar ama artık boyu uzadıkça iyce zayıf kalmaya basladi.benim ole doyuracak bi  sütumde yok ondan desem ki onuda genelde uyurken emiyor tek.allah yardımcımız olsun vala
-Reklam-
0 oy
(538 puan) tarafından
memeyi bıraktır canım doymasada ona güveniyor 
(296 puan) tarafından
Memeyide ole genelde emzik gibi kullanıyor sutum cok cok az ki onu bile uykudan uykuya bitiriyor:(
Hep vitaminlerle ayakta duruyoruz vala
0 oy
(3,795 puan) tarafından
Benim bebegim de 1 haftaya 27 aylik olacak. Zorla yediriyodum simdi agzini acmiyo acsa yutmuyo ,tukuruyo ya da kusuyo. 

Canim ben onune sevdigi ve ugrasacagi oyuncaklar koyarak yedirdim genelde bu zamana kadar. Suan onlarla da kandiramiyorum. 

Ama bu sabah kahvaltisini yedi tahin-pekmez cok sever. Yumurta veriyorum ,peynir veriyorum agzinda bekletiyodu. Sonra dedim agzinda ki yumurtayi yut tahin vercem diye. Hemen yuttu oyle bi kasik tahin bi kasik yumurta bi kasik peynir seklinde verdim. O sekil yedi. Gecen gunde helva vermistim oyle yedi. 

Oglenleri de genelde meyve ve yogurt yer ,aksamda etli,pirinc-ya da bulgurlu bi corba veya yemek olur onu yer. Oglenleri de yemek verince aksam yemek istemedi cok geliyo heralde. Aralarda da cani isterse meyve ve kuruyemis yer.
(296 puan) tarafından
Ben birde artik istem dışı son zamanlar zorladım yemeyince oturdum ağladım daha da iyi oldu şimdi iyce gıcık kaptı.okadar keskin ki mesela balik yagi veriyorum jelibon şeklinde onu seviyor onun yenisi cikmis vitamin katkılı onu qldim rengi degisik die tadına bakmadı.yani kandırmak neredeyse imkansız:(
0 oy
(139 puan) tarafından
Benm kızımda aynı vitaminleri vs normal çok şükür takviyelerle normal değerde tutmaya calısıyorum. Doktor memeye güveniyor ondan yemiyor olabilir dedi. Testlerinde iştahsızlık yapacak kan değerleri normaldi. O hevesle memeyi kestim 22 aylıkken. Şu an 27 aylık hala aynı yemiyor 
0 oy
(222 puan) tarafından
27ayligiz  özellikle son 1aydir bizimkide yemiyor.yemek görünce  no no no diye bağırıp kaçıyor.mama sandalyesini kaldırdık çatıya asla oturmuyor.bin türlü oyun oynuyoruz bebeklerine yediriyomusum gibi yapıyorum önce ağzına alıp sonra ağzından atıyor. Multivitamin takviyesine başladım ona bile açmıyor ağzını yoğurda katıp veriyorum.yedigi şeyler günde 2yumurta 2kase yoğurt 1kase çorba 1kase makarna 1muz 1elma okadar.baklagil ve sebze ağzına koymuyor çorbaya katıyorum ne varsa
(296 puan) tarafından
Masallah yine yiyor yani o miktar bizim kriterlerimize göre oo bu aralar istahi cok iyi diyeceğimiz türden maalesef. Haftanın bikac günü suyla ve uykudan uykuya emdiği memeye bitiriyor.
Vitaminlerin ara ara korkudan baktiriyorum takviyelerle ancak sınırda tutabiliyoruz

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 147 göst.
22 Mart 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Sophie (109 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 106 göst.
27 Kasım 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Serpilctn (538 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 333 göst.
...