0 oy
656 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (696 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Tam yatan,bebegin yüzünün anneye dönük olduğu arabalardan kullanan var mı.Bu arabalar iki yönlü de kullanılabiliyor mu,oturur hale de gelebiliyor mu? Ya da kullanıp memnun kaldığınız bebek arabasi tavsiyesi verebilir mısınız?
Bebek Ayı 37 gün

4 Cevaplar

0 oy
(1,053 puan) tarafından
Senin aradığın travel sistem bebek arabası tüm isteklerini karşılıyor ben memnunum
(696 puan) tarafından
O yatan kısım oturur hale gelebiliyor mu, onu anlamadım ben.Yoksa oturması gerektiğinde baska bir parça mi takılacak?
(1,053 puan) tarafından
Puset ı takınca oturur vaziyette oluyor bir yerinde klips var onu taktığında da öne doğru eğiliyor
(696 puan) tarafından
Teşekkür ederim..
-Reklam-
0 oy
Profil image (30 puan) tarafından
Baby2go caramio bizimki ben memnunum hatta evin içinde bile kullanıyorum hem puset hem beşikli parçası var bence çok kullanışlı kapanıp açılıyor da rahat ben memnunum
(696 puan) tarafından
Teşekkürler inceleyim
0 oy
(696 puan) tarafından
Travel sistem bebek arabalarının büyük tekerlekli olanları ağırlık acısından kullanışsız oluyor mu? Katlandığı zamam vs.
(804 puan) tarafından
Travel sistem alma canim benim esim kanz almisti inan kullanamadik cok ağır hantal tekerlekler buyuk arabaya koy cikar buyuk dert tekerlekler buyuk yer kapliyor.Cocukta hep ayni kiloda kalmayacak 1 sene sonra 10 13 kilo olacak o arabada zaten 10 13 kilo var yani zor surer saga sola girersin...Tavsiyem kabin sistem bebek arabalarina bak...Sadece cift yonlu bazisi oluyor bazisi olmuyor...Kanz chicco ve kraf kabin sistem bebek arabalarina bak sen
(696 puan) tarafından
Cok sagolun..Ben de bunu anlamaya çalışıyordum..
(804 puan) tarafından
Canim bak travel sistem evet havali guzel duruyor olabilir fakat çocuk 1yasina en fazla gelene kadar kullanabileceksin sonra baston almak isteyeceksin...Ben bak elimde travell siatem olmasina karsin kullanmiyorum 1 kez ciktik onunla dışarı esim sinir oldu bende oyle kraf kabin sistem bebek arabasi aldik...Siz onlara bakin katlandiginda sirt cantasi kadar oluyor hatta size siddetle chicco minimo ve chicco minimo2 bebek arabasini tavsiye ederim...Ben kraf ile onun arasinda kalmistim ama esjm kraft fleks begendigi icin kraft flex aldik...Siz bosverin travell kabin sistem yada baston bebek arabasina bakin pisman olmayacaksiniz... bin iki bin travell sistem alip 1 sene sonra bastom alip ayri ayri masrafa gerek yok inan baston yada kabin sistem al rahatla
0 oy
(150 puan) tarafından
Bahsettiğiniz şekilde olanların çoğu yön değiştirmiyor. Oturur vaziyete gelmiyor biraz sırtı kalkıyor o kadar. Bebeğinizin boy ve kilosuna da bağlı olmakla birlikte en fazla 7 ay kullanılabilir benim gözlemlerime göre. Sonrasında baston bebek arabasına geçmek gerekir. Bu sebeple benim size nacizane birkaç tavsiyem var. Araba almadan önce 

1. Bebeğinizin boy ve kilosunu mutlaka dikkate  alın. 

2. Özellikle arka tekerleri traktör lastiği gibi büyük olan arabaların kendi aracınızın bagajında çok yer kaplayacagini, her sok çıkarda tekerlgini sokmeniz gerekcegini unutmayin. Bundan başka bu büyük tekerleklerle avm, hastane vb. Yerlerdeki bebek bakım.odalarina girmek ya da toplu taşımaya binmek de çok zor oluyor. 

3. Üç tekerlekli bebek arabalarından uzak.durun derim. Zira arabanın dengesi çabuk bozuluyor evladımızın düşme tehlikesi olur.

4. En fazla 7,8 ay sonra baston bebek arabasina gecmek gerekeceğinden mümkünse hem araç için olan pusete sahip hem portbebe aparatli(yani bu bahsettiğiniz büyük sepeti olan) hem de bastona dönebilen bir model tercih edin. Bazı markaların böyle modelleri var. 

 Biz pek çok arkadaşın deneyiminden hareketle chicco trio sprint aldık. Hem travel sistemi var yenidoğanda ve araç içinde kulandık. Hem portbebesi var yatak.olarak hem araçta hem evde anne yani yatak.olarak 4.aya kadar kullandık ki 600 tl anne yani besik masrafından kurtulduk. Hem de bastona dönüyor sanırım önümüzdeki ay ona geçeceğiz çünkü artik diğerlerine sığmıyor masallah. Bu bahsettiğim biraz pahalı ama tek seferde 3 araba ve 1 yatak almış olduğunuzu düşünürseniz ekonomik bile sayılır.
(696 puan) tarafından
Yorumunuz Çok aydınlatıcı oldu.Hicbirsey bilmeyen biri icin:) Teşekkür ederim gercekten..

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 296 göst.
0 oy
7 cevap 126 göst.
23 Mart 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde 555Nazire (889 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 192 göst.
0 oy
2 cevap 2,643 göst.
...