0 oy
163 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (49 puan) tarafından
tarafından kapalı
  • Kızlar yaa ben bu ek gida isini pek beceremiomuyum anlamadm dr 3 öğün ver dedi mesela yoğurdu 1.gun sabah 1 cay kasigi oglen 1 cay kasigi akşam 1cay kasigi  şeklinde 2.gunde yine yogurt aynı öğünlerde bu sefer 2 cay kasigi şeklinde 3.gun yine yogurt 3 cay kasigi şeklinde ver dedi tadım yapicaz dedi 4.gun pekmeze geçtik öle yazmış kağıda karışık sevmedi oğlan ikisinden de arka arkaya veriyorum öle yio sevdi bgun ikinci gün pekmzde yüzü kızardı pitirti oldu gbi yarın vermk istemiorm sorun olur mu?


Birde dr kahvalti sebze meyve die üç bölüm ayırıp yazdı bize bölüm bölüm tamamlayıp bi ayı bitirelim dedi nasıl sizce

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

+1 oy
(196 puan) tarafından
O resmi bizede atar mısınız ya benim doktor yazmıyor böyle şeyler belki banada fikir olur ne yedirsem diye düşünmekten beynim patlayacak eğer atmak isterseniz tabiki
(49 puan) tarafından
Atacaktım ama yapamadım gönderilmio sanirim
-Reklam-
+1 oy
(31 puan) tarafından
Ek gıdaya gectiysen yediklerinden az bı taddir . Ben kızıma çok pimpiriklendim şimdi hiç birşey yemiyor. Oğluma ne yersem onlardan az miktarda vermeyi düşünüyorum. O bulamaclar, blendirdan geçirilmiş haşlanmış yiyeceklerden çocuklar iştahsız bebeklere dönüşüyor.

İlgili bir soru bulunamadı

...