0 oy
201 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde tarafından
düzenlendi
Mrb kızlar, 2 yaşında ki oğlum için soruyorum bazen çoğu zaman geç uyuyor bazen de erken ama inadı tutarsa 12-1 e kadar da uyumaz o yüzden uyanık olduğu için saat 12 de verip uyutuyorum ama o an erken uyuyacaksa 8-9 gibi veririm uyur sabaha kadar aralarda sadece su için kalkar geri uyur, bazen de çok ağlayıp durmadığın da aç olduğunu düşündüğüm için atıştırmalık birşeyler veriyorum uyuyor tekrar. Mesala dün en saat 10 da verdim uyuduk eşim de diyor bu çocuk sabaha kadar acık mıyor mu bu kadar saat nasıl aç aç uyuyor nasıl dayanıyor diye öyle kendi aramızda konuştuk kafam karıştı. Siz en son saat kaçta gece beslenmesi veriyor sunuz? Mesajı mı okuyan lütfen yardımcı olsun.
Bebek Ayı 25

2 Cevaplar

0 oy
(449 puan) tarafından
Siz nasılsanız çocuğu da öyle beslemelisiniz. Gece yatmadan hemen önce yemek yerseniz rahatsız olmaz mısınız? Benim kızım 7 aylık saat 11de uyuyor. En son akşam 7de yemek işini bitirmiş oluyorum. 2 yaşındaki çocuk artık yetişkin gibi beslenmeli. Kahvaltı, ara öğün, öğle yemeği, ara öğün, akşam yemeği 
tarafından
Rahatsız olurum tabi de ne bilim annelik iç güdüsü ne kadar büyüse gözüm de hala bebek gibi. Oğlum zaten 1 yaşında mamayı bıraktı normal ev yemekleri normal kahvaltı yer. öğünlerine göre sıra sıra doyururum. Bu arada ben ilk soru sorduğum da ağız alışkanlığı olduğu için gece beslenmesi diye yazmışım farkında olmadan arkadaş söyleyince fark ettim.
-Reklam-
0 oy
(172 puan) tarafından
Benim  kızım da  2 yaşında gece 11 gibi yatar ozmn da süt cici bebe yapip veriyurum yatar sabaha kadar dediginiz gibi bazen su içmek için kalkar bazem de kalkmaz sabah 9 10 gibi de kahvalti yapariz ama bence acıkmazlae zaten yatmadan önce sizde veriyursnuz mamasini
tarafından
Benim oğlum mamayı 1 yaşında bıraktı normal ev yemekleri ve kahvaltı yer bizimle, cici bebe yer ama süt içmez uyanık iken bende her gece o uykuda iken veriyorum çok şükür uyku sersemi içiyor yarı da olsa. Yatmadan önce normal aksam ev yemeğini yeriz saat 7-8 gibi ondan sonra çay saati felan derken 10-11 bulur yatmamız.
(172 puan) tarafından
Analdim cnm ama bence acikmazlar ya gece
tarafından
Anladım canım sağol. Dediğim gibi sütü gündüz içmiyor o yüzden vermek zorunda kalıyorum uyku sersemi içiyor yoksa her sabah kahvaltı da içmesi daha iyi olurdu.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 245 göst.
6 Ocak 2024 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Esra85 (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 155 göst.
0 oy
3 cevap 144 göst.
...