0 oy
338 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (5 puan) tarafından
 benim bebegim 2 bucuk aylik dogdunda anne sutu iciyordu sadece sonra 1 bucuk aylikken bi meme reddi yasadik uykuya dalarksn uyku halinde emziriyordum uyanikken hic almiyordu baya ugrastim mama vermemek icin ama simdide hic almiyor uykuda bile memeyi agzina verdigimde agliyor kafasini ceviriyor hastanede emzirme poliklinigine gittim yine emmedi geri simdide sutumde azaldi makinayla sıkıyorum ama emmesi gibi cekmiyor tabi biberondada cok almiyor gonulsuz sekilde mamaya basladim once bebelac icirmeye calistim icmedi surekli kustu sonra sma ya basladim  onuda ayni gonulsuz iciyor arada kusuyor  bazen 1 hafta kakasını yapmiyor doktora goturdum beslenemiyor oyuzden dedi ama kilosu tahlilleri iyi cikti neden boyle oldu anlamadim ? 
Bebek Ayı 2.5

4 Cevaplar

0 oy
(431 puan) tarafından
Post yukarı çıksın 
-Reklam-
0 oy
(480 puan) tarafından
Canım süt alerjisi olabilir mi bende bebeğimebasta bir iki kere mama veriyodum kusuyodu süt alerjisi varmış kakası mukuslu kanlı oldu sonra aşırı gazlı bir bebekti onlar için özel mamalar oluyr doktor yaziyor 
0 oy
(101 puan) tarafından
Aynısını yaşadım meme reddi bu ay da olmaz 3.ayda olur. Aşırı derece de gazlanmış gaz midesine bastırdığı için açlık hissetmiyor ve emmiyor. Hastaneye giderseniz röntgen çekerler daha net görünür lağman yaparlar o zaman biraz rahatlar sonrada gaz damlasına başlarsınız. Bu arada gaz çıkarabiliyor diyebilirsiniz benim oğlumda çıkarıyordu ama aşırı gaz üretimi oluyormuş vücudunda çıkardığı yeterli gelmiyormuş. Ben kendi yediklerimeden dikkat ediyordum ancak öyle kurtulduk. 
0 oy
(2,352 puan) tarafından
Her beslenme öncesi gaz masajı yapın. Gazı olduğunu düşünseniz de düşünmeseniz de. 

Beslenme sonrası mide gazını mutlaka çıkarın. 

Kolay çıkarmak için netten video izleyin. Çok faydası var.

Mamayı da değiştirip deneyin. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 284 göst.
0 oy
5 cevap 225 göst.
17 Mayıs 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde BusranurAlagoz (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 158 göst.
0 oy
2 cevap 184 göst.
...