0 oy
304 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (136 puan) tarafından
18 aylık kizzim 1 hafta önce nöbet gecirdi bı anda bayıldı titremeye başladı ellerini sıktı dudakları morardı hemen acile götürdük ilçede kaldığımız için acilde bişey yapadilar bı 10 dk falan baygın gibi yattı ama Allah korusun bişey oldu zannettim ilk defa yaşadım Çorumda 3 gün kaldık bidaha nöbet tekrra edicek mi diye beklediler Allah'a şükür etmedi domuz gribi olmuş ona bağlı ateşsiz nöbet diyorlar Allah'a şükür hareketlerinde bı degisiklik yok eeg çektirmek istedim ama 3 nöbet gecirince çektiklerini söylediler Allah'ım bı daha yaşatmaz inslalah o anki korkumu anlatamam sizce başka doktora daha goturmelimiuim korkulacak bişey varmidir doktor korkulacak bişey yok dedi ama bı anda nasıl nöbet geçirdi çocuğumum o anki hali gözümün onunden gitmiyor Allah bütün cocuklarimiza şifa versin inşallah 

4 Cevaplar

0 oy
(2,523 puan) tarafından
Muhakkak çocuk nöroloji doktoruna götür. eeg çekerler. İhmal etme
(136 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim çekerler drgilmi doktor 3 nöbet gecirince çekiyoruz dedi
(2,523 puan) tarafından
Acildeki öyle demiş nöroloji doktoru hemen çeker. Ya özel doktor bul ya da önce çocuk sağlığından randevu al o alan açar öyle çocuk nörolojisinden randevu alırsın.
Her şehirde çocuk nörolojisi olmuyor. Çoğunlukla araştırma hastanerinde olur. İhmal etme. Allah korusun epilepsi ise erken tanı ile rahat eder. Tedavisini olur. Tabi inşaallah değildir. Ama mutlaka götür.
Ben yeğenimde gördüm ilk kez, küçücük bebekti. Neye uğradığımı şaşırdım. İnşallah olmaz da bir daha olursa videoya al. Doktora o videoyu gösterirsin
(136 puan) tarafından
Gerçekten yorumunuz için çok teşekkür ediyorum Çorum'da kaldık diye yazmışım ama tam açıklamalı yazmamisim burdaki acile gittik ilçe olduğu için Çorum'a sevk etti ambulansla gittik Çorum araştırma da kaldık 3 gün oradaki doktor soylemisti bunu da size söylemek istedim
(2,523 puan) tarafından
Bilmiyorum illa 3 kere gerekli mi diye ama özel de ben götürürüm çünkü o nöbet geçirirken yaşadığınız korkuyu az çok tahmin edebiliyorum.
-Reklam-
0 oy
(3,585 puan) tarafından
Noroloji doktoruna gitmeniz lazim canim nöbette 15 gün sonra egg çekiliyor. 3 nöbet geçirsin beklesin diye bir durum yok. Beyinde hasar kaldi mi bakılması lazim. Kriz ne kadar sürdü o önemli canim eger kriz kisa surdu ise sorun olmaz. Kriz sonrası uyku moduna geçer vucut canim o normal bir durum...soguk havale geçirmiş. Cok geçmiş olsun. 
(3,585 puan) tarafından
6 yasina kadar dikkat etmeniz lazım. Benim bebegim atesli havale geçirdi. Soguk havale daha farklı bir durum ama noroloji doktoru anlatır.
(136 puan) tarafından
Çok sağolun teşekkür ederim hangi ile gitmeliyim sizce doktor tercihiniz varmı
(3,585 puan) tarafından
Ben istanbul da yaşıyorum canim benim gittiğim bir hastane var. Özel hastane oradaki noroloji doktoruna gittim. Nerede yaşadığını hic bilmiyorum. En yakın bir çocuk noroloji doktoruna gitmende fayda var. Devletlerdeki doktorlari hic bilmiyorum.
0 oy
Profil image (120 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsun canım ne demek 3 nöbet geçirince eeg çekiliyor ölmesini mi bekleyeceğim ben çocuğumun kesinlikle inanma  yalan söylüyorlar.  Benim özel bir kızım var nöbet geçirmedi çok şükür ama baygın bir hali vardı hafiften ona rağmen bile hemen eeg çekildi . Riske atma senin de için rahat olur 
(136 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah yavrularımızı korusun inşallah hangi il de yasiyorsunuz acaba doktor öneriniz falan varmi
0 oy
(1,465 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın. Çocuk nöroloji ye götürün. Benim kızım ateşlendiğinde sıçrıyordu doktora anlattım. Nöbet geçirip geçirmediği anlayamam anlattığınız gibi ama anormal bir şey farkederseniz durumunda gelin nöroloji ile görüştüreyim demişti. Birde soğuk havale normal havale gibi değil mutlaka daha kapsamlı bir hastaneye gidin. 
(3,585 puan) tarafından
Kanda enfeksiyon olunca da sıçrama olabiliyor.
(136 puan) tarafından
Çok sağolun çok teşekkür ederim doktor öneriniz varmı acaba hangi ile gitmeliyim yardımcı olur musunuz ben Çorum Kargı ilcesinde kaliuorum
(1,465 puan) tarafından
Ankara'daki hastaneler daha iyi tabi imkanınız varsa. Özellikle tıp fakülteleri. Hatta tıp fakültelerinde hocalar oluyor prof doçent. Onlara giderseniz daha iyi ilgilenirler. Ufak ücretleri oluyor sadce muayene ücreti oda tahliller vs ücretsiz tabi.
@Pnrsss hanım onuda şöyle tahmin ediyorum. Benim 7 yaşında görümcem var o sürekli havale geçirirdi. Kayınvalidem söyledi her havaleden önce oda yüksekten düşer gibi sıçrarmış arkasına havale geçirirmiş. Muhtemelen kızımda ya kısa süreli havale geçirdi yada ben direk alıp dışarı koşunca soğuktan kendine geldi heralde zaten hastane 3 dk mesafedeydi hemen hastaneye koştuk. Sonrasında bir sıkıntıda yaşamadık çok şükür.
(3,585 puan) tarafından
Anladim. Havale oncesi öyle sıçrama gibi bir durum olmuyor. Üşüme vs oluyor. Bebegim havale geçirdiği için o yuzden soyledim. Eger havale gecirseydi onu fark etmemen gibi bir durumda olmaz. Ama gorumcende varsa halası oldugu icin bebeginin riski var. Gecmis olsun.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 625 göst.
4 Ağustos 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Ayet pr (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 100 göst.
0 oy
3 cevap 286 göst.
25 Temmuz 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde gokceprensesinannesi (430 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 371 göst.
18 Eylül 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Seymen (1,021 puan) tarafından soruldu
...