0 oy
192 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (9 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 12 aylık kulağını deldirmek istiyorum sizce biraz daha beklemeli miyim? Birçok kişi 3 yaşından önce sakıncalı diyor(herhangi bir bilimsel açıklama yapmadan tabi) siz ne düşünüyorsunuz?1 yaşından önce deldirip de sorun yaşayan var mı?
Bebek Ayı 12

5 Cevaplar

0 oy
(88 puan) tarafından
4 aylıkken deldirdim yavrum şimdi 2 buçuk yaşında hiç bir sorun yaşamadım daha kolay oldu diye düşünüyorum 
-Reklam-
0 oy
(1,464 puan) tarafından
1 yaş öncesini bilmem ama ben kendim 18 yaşında deldirip sorun yaşamıştım. Temiz bir yerde yaptırmama rağmen enfeksiyon olmuştu. 6 ayı bulmuştu tamamen iyileşmesi. Sırf bu yüzden büyüyene kadar kızımın kulağını deldirmeyi düşünmüyorum. Zaten minicik bir de bir sorun olursa ona dayanamaz. Ben koca kızdım mahvolmuştum iyileşene kadar. Birde sürekli aşı oluyorlar zaten sürekli canları acıyor bu yüzden bana gereksiz geliyor şahsen küçücük bebekte küpe. 
0 oy
(204 puan) tarafından
10 aylıkken eczane de deldirdim malesef kulağında enfeksiyon olustu. İlaç kullanmak zorunda kaldık kulağını sıkarak enfeksiyonu çıkarttı doktor  ve kupeyi cikartmamj soyledi.. Şimdi 14 aylık kızım kulağın da ki delik kapandı diğer kulağını vidaha delirip acirmasin diye hala kupeyle duruyor :(
0 oy
(1,087 puan) tarafından
6 aylıkken deldirdim. İyi ki de öyle yapmışım. Çünkü o sıra kulaklarını ellemiyordu. Daha buyukken deldirsem ellermiş sorun olurmuş. Çok memnunum bu ayda deldirdigim için. Şimdi 9 aylık ve hiç sorun yaşamadık iyileşti gitti çok şükür 
0 oy
(694 puan) tarafından
ay annem benimle kizkardesimin kulaklarini 3 aylikken deldirmis hicbir sorun yasamamisiz ama kizim 6 aylik olacak hala deldirmedim, korkuyorum ben ya.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 104 göst.
4 Kasım 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Muazzz (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 88 göst.
14 Ekim 2022 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Fatmazell_ (28 puan) tarafından soruldu
...