0 oy
188 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde (51 puan) tarafından
Kızım 28 aylık. Asla kendi kendine oynamaz ya ben ya babası olacak. Evde hangi odaya gitsem peşimde gelir evim doğal gazlı değil klimalı o yüzden hep hasta olur. Gurbette yaşiyorum burda eş dost vs yok. İşe girmek istiyorum kreşe adapte olamaz çok huysuz uykusu gelsin kendini yırtar parka falan gidiyoruz asla yine bizle oynuyor hiç kimsenin içine girmiyor. Adapte olabilir mi bilmiyorum akraba tanıdık vs yok işe girsem bırakabileceğim. Sabah 9 akşam 7 gidecek kreşe içim el vermiyor o kadar saat kalmasına… Uykusu geldiğinde uyuyabilecek mi ne bileyim mesela her şeyi yemiyor ara ara sık sık evde eline bişiler veriyorum aç olduğunda kıyameti kopartıyor orda yeme içme oynama uyku vs nasıl olur. Altı hâlâ bezli tuvalet eğitimide veremedim. Çok aklım karısık

4 Cevaplar

0 oy
(51 puan) tarafından
...                        
-Reklam-
0 oy
(1,098 puan) tarafından
Benim kızım da 28 aylık, Eylül'de tam 3 yaşındayken kreşe vereceğim ama yarım gün. Ben çalışıyorum. Aslında tam gün dusunuyordum ama sıkılır diye vazgeçtim sonra. Saatler çok uzun geldi ve 3 sene okul öncesine gitmiş olacak. Şu an bakıcı bakıyor ve seneye de yarım gün bakıcı, yarım gün devlet kreşi dusunuyorum. Bizim de etrafımızda hiç çocuk yok. Biraz kurallaya uymayi da öğrenirler kreşe başlayınca. Hastalık meselesi beni korkutuyor ama öyle ya da böyle kalabalığa girince hastalanacak.
0 oy
(1,639 puan) tarafından
Biz de 26-27 aylıkken denemiştik. Hem de tam gün değil bikaç saatlik. Ama durmadı olmadı yani. Senin kızın gibiydi bana çok bağlıydı.
0 oy
(3,796 puan) tarafından
Benim bebegim de sizin ki gibi. Surekli anne anne,oynayalim,okuyalim hic kendi kendine bisey yapmaz. Bizde gurbetteyiz. Kimsemiz yok ,binada komsu,parkta cocuk bile yok. Suan zaten soguk parka bile cikamiyoruz. 

Ben memurum 2 sene ucretsiz izne ayrildim kendim baktim. 25 aylikken 9-5 arasi krese basladik. Sadece ilk 2 hafta yari zamanli,3.hafta 3 e kadar durdu. Sonra 9-5 duzene gectik. Benim de sizin gibi endiselerim vardi ama krese baslayinca bi duzenimiz oldu. Benim bebegim 24 aylikken ogle uykusunu birakmisti ve uyumadigi icin cok huysuz oluyodu kendine de bana da eziyet ediyodu. Krese baslayinca tekrar uyumaya basladi. İlk 2 hafta uyutamadilar ama artik 5-10 dk da daliyomus. Ben oglenleri evde hala uyutamiyorum. Yemek konusunda benim bebegim de cok secicidir ve zorla yer. Ben sabahlari mutlaka 1 yumurta ve biraz peynir yedirip gonderiyorum. Orda da kahvalti ediyo oglenleri de ne yerse ikindi vakti de meyve ,kek vs oluyo onlardan da biraz yiyo. Ogretmenlerde biraz destekliyo ama tabi bizim gibi zorlamiyolar.  Aksam da evde yemegini,meyvesini,kuruyemisini yediririm. 

Gun icinde etkinlikleri oluyo oyle cok bos kalma durumlari olmuyo. Bence alisiyolar ve seviyolar. Benim bebegim giderken ve cikarken sorun olmuyo. İsteyerek giiriyo,mutlu cikiyo. Ogretmenleri ve arkadaslarini seviyo. 8:45 te birakiuorum 4:30-5 gibi aliyorum. Evime ve isime yakin. Kurumsal bi kres. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 335 göst.
29 Ocak 2024 24-36 ay arası bebekler kategorisinde linalin1 (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 433 göst.
15 Kasım 2023 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Bebegimdogdu (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 279 göst.
14 Ekim 2023 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Nur27 (665 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 565 göst.
27 Haziran 2022 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Mahdidar (120 puan) tarafından soruldu
...